Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp:Prestayı Ticaret Sitesinden Download Sitesi Ypatım
merhaba.. zaten ürün eklerken bu indirilebilir bir ürün mü diye bir bölüm var. yani istenirse download sitesi olartak kullanılabilmesi icin de düzenlemiş yapanlar..
Cvp:yukarı haraket eden ürün blogu
carousel modulunun dosyalarından birinde x ve y koordinatları ile kod olan bir ksıım vardı. bu modul sorunlu calsıtıgı için kullanmyorum. istediginizin olması için carousel modulunu editlemeniz gerekiyor.
Cvp:Aksesuar Satış Modulu
teşekkür ederim arkadasım yanıtın için.. Nitelik kısmında kombi kapasite seçeneklerini girmiştim sanırım önce bunu silip farklı kapasiteleri farklı ürün olarak girmem gerekecek.
Güzel fikir, denemem gerekiyor :)
Resim kısımını henüz anlamadım ama üzerinde çalısırken...
Cvp:Aksesuar Satış Modulu
yokmu arkadaslar bu tarz bir modul? bazı arkadaslar modul yazmıslar, bahsettiğim şeyden daha zor. bunu yapabilecek biri vardır mutlaka?
Presta da ürünle birlikte kullanılabilecek aksesuarları fiyatlandırabiliyor muyuz? Mesela ben kombi satıyorum müşteri kombiyi görüntülediğinde ürünle birlikte kullanılabilecek termostat ta alabilsin istiyorum ama termostatın fiyatı ayrı olmalı. aksesuarı da seçtiğinde kombi ve termostatı 2 ayrı...
Arkadaslar bu modulu kurup çalıstıran, daha doğrusu kart cektirebilen varmı? modulu yukledikten sonra ileri denince beyaz sayfa cıkması modulle ilgili bir sorun mu yoksa bankayla henüz anlaşmalı olmadıgımız için mi oyle oluyor... bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim..
Cvp:sanal pos
sanal pos almak için kenan beye mail attım.. bir kaç gün önce iletişim bilgisi verin size ulaşalım yazmıs. iletişim bilgisi verdim ama bayagı zaman geçti halen dönecek arkadas.. bu beni düsündürdü acaba kendi yazılımlarıyla ilgili bir sıkıntı mı var?
Cvp:Kargo Ekleme İle İlgili Bir Sorum Olacak.
dostum bende de aynı sorun olmustu. my carrier diye bir kargosu var onu değiştir kullan. tik kalkıyor ve bu durum adamı kanser ediyor yoksa :)
Cvp:Ürün yorumları Hakkında Yardım...
kendi panelinde vardı. yerini hatırlamıyorum ama admin girisi yaptıgın yeri iyi bi karıstır.. muhakkak bulursun.. ben şu an artık o özelliği kullanmadıgım için hatırlamıyorum.
Cvp:beyler bakarmısınız
kardes rar dan cıkardıgın dosyayı komple ftp ye at. bu arada sitenin yönetim panelinden (bende cpnale mesela) mysql veritabanlarına gir. yeni veritabanı olustur. birde kullanıcı olustur. bu kullanıcıya bu veritabanı için tüm yetkileri ver. şimdi karısık gelir ama mysql...