Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

pcorjin kullanıcısının son içeriği

1. P

acil yardım sayfa ilerlemiyor

Cvp:acil yardım sayfa ilerlemiyor ustadım sayfa üye girişindede aynısını yapıyor. simdiki sorun sunucudan kaynaklanan bişey olabilirmi lokal hosta böyle olmuyor
  2. P

Cvp:acil yardım sayfa ilerlemiyor konuyla ilgilendiğiniz için tşk ederim fakat benim sorunum tek temada hata vermiyor mesela yeni ürün eklesem sayfa ilerlemiyor çok ağır çalışıyor.defalarca kurdum hep aynı sorun
  3. P

Cvp:acil yardım sayfa ilerlemiyor sayfayı bu hale getirip duruyor. lütfen bilgisi olan yazsın
  4. P

arkadaşlar resimde yazdığım gibi siteyi baştan kurdum defalarca örneğin yeni ürün eklediğimde yada tema değiştirdiğimde ekran öylece kalıyor ve işlemi yarım yapıp siteyi bozuyor. nedeni nedir sizce sunucudan meydana gelmiş olabilirmi ben yeni sunucuya geçtiğimden beni bi türlü kuramadım
  5. P

mal yollamıyor lütfen yardım

Cvp:mal yollamıyor lütfen yardım tşk dostum saol
  6. P

Boş beyaz bir anasayfa.....!!!!!

Cvp:Boş beyaz bir anasayfa.....!!!!! klasör ve dosyaları 777 izni verirsen olur
  7. P

Cvp:mal yollamıyor lütfen yardım port no kaç vermem gerek bir bilen söylesin lütfen
  8. P

arkadaşlar lütfen yardım edin bu mail işini bi türlü yapamadım hep hata veriyor. bilen bi anlatsın bu olayı :(
  9. P

Compuland TEMASINDA LİNK EKLEME ACİL YARDIM

Cvp:Compuland TEMASINDA LİNK EKLEME ACİL YARDIM gerek kalmadı buldum saol
  10. P

Cvp:Compuland TEMASINDA LİNK EKLEME ACİL YARDIM sayın admin konu ile ilgili bilgi verirseniz çok makbnule gececek.
  11. P

ARKADAŞLAR Compuland TEMASINDA BULUNAN SEKMELERE YENİSİNİ NASIL EKLEYEBİLİRİM ÖRNEĞİN Ana Sayfa Yeni Ürünler Kampanyalar İletişim Kargolama VB AVİL YARDMM
  12. P

mail sorunu

Cvp:mail sorunu lütfen yardım. bu sorunu çözemedim gitti... kurulumda hep aynı hatayı veriyor. mail göndermiyor.
  13. P

ana sayfa boş gösteriyor yardımmm

Cvp:ana sayfa boş gösteriyor yardımmm dostum aynı sorun bendede oldu fakat ben ana dizindeki dosyalara yazma izni verdiğimde sorun ortadan kalktı sonra tekrar yazma iznini kaldırsan bile sorun ortadan kalkmış olacak. umarım yardımcı olmuşumdur. iyi çalışmalar.
  14. P

mail sorunu

Cvp:mail sorunu dostum gelen cevap aynen geldiği gibi yazdım.. Sayın Müşterimiz, Hosting sunucularımız üzerine mail gönderim işleminde php mail formunuzdan gönderim işlemi yaparken e-postanın tarafınıza iletilmesi için form üzerinde e-posta sunucusu, e-posta kullanıcı adı ve parolası ile...
  15. P

mail sorunu

iyi çalışmalar benim siteyi kurmaya kaç defa çalıştıysam mail ayarlarını veremedim.yükleme aşamasında parametre hatası yanlış diyor. sizce sorun ne olabilir acil yardım.. smtp.orjincomputer.com
Üst Alt