Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp: Beyaz Sayfa Hatası lütfen yardım
Malesef onuda denemiştim Fakat Hiçbir Sonuç Vermedi Hocam bir türlü olmuyor Hep Aynı Hata ... Cookie.php on line 250 Hatası Ne yaaaprsak yapalım işin içinden çıkamadık :) Acaba bu konuda bize Yardımcı olurmusunuz hocam ? Taşıma işlemini sizin Yapmanız...
Fatal error: Call to undefined function mcrypt_decrypt() in xxxxxxxx/classes/Rijndael.php on line 47
Bunuda Halletmiş bulunmaktayım . bu sefer hata kodu buna döndü arkadaşlar
Fatal error: Call to undefined method Rijndael::decrypt() in XXXXXX...
Cokkileri halletim. Son olarak Hata mesajı
Fatal error: Call to undefined function mcrypt_decrypt() in xxxxxxxx/classes/Rijndael.php on line 47
Olarak u kaldı
Bu arada config ayarlarından hata mesajını aktif ettiğimda
Notice: Use of undefined constant _RIJNDAEL_KEY_ - assumed '_RIJNDAEL_KEY_' in XXXXXXX/classes/Cookie.php on line 76
Notice: Use of undefined constant _RIJNDAEL_IV_ - assumed '_RIJNDAEL_IV_' in...
Merhaba Arkdaşlar sorunumuz şu sitemiz cpanel üzerinde bulunmaktadır . Sistemimizi Plesk Panel üzerine taşımak istiyoruz Ancak ftp üzerinden dosyaları Taşıdığımızda ve veri tabanını plesk panel üzerine attığımızda beyaz sayfa hatası alıyorum .Sorun yazma izinlerin kaynaklanmıyor. şöyle bir...