Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

peterix kullanıcısının son içeriği

1. P

Beyaz Sayfa Hatası lütfen yardım

Cvp: Beyaz Sayfa Hatası lütfen yardım normalde beyaz sayfa çıkıyor Bu on'ken belitrriğim hatayı veriyor
  2. P

Cvp: Beyaz Sayfa Hatası lütfen yardım şu anda on durumunda zaten hocam hatayı aksi halde göremezdim :)
  3. P

Cvp: Beyaz Sayfa Hatası lütfen yardım Malesef onuda denemiştim Fakat Hiçbir Sonuç Vermedi Hocam bir türlü olmuyor Hep Aynı Hata ... Cookie.php on line 250 Hatası Ne yaaaprsak yapalım işin içinden çıkamadık :) Acaba bu konuda bize Yardımcı olurmusunuz hocam ? Taşıma işlemini sizin Yapmanız...
  4. P

Cvp: Beyaz Sayfa Hatası lütfen yardım Fatal error: Call to undefined function mcrypt_decrypt() in xxxxxxxx/classes/Rijndael.php on line 47 Bunuda Halletmiş bulunmaktayım . bu sefer hata kodu buna döndü arkadaşlar Fatal error: Call to undefined method Rijndael::decrypt() in XXXXXX...
  5. P

Cvp: Beyaz Sayfa Hatası lütfen yardım Cokkileri halletim. Son olarak Hata mesajı Fatal error: Call to undefined function mcrypt_decrypt() in xxxxxxxx/classes/Rijndael.php on line 47 Olarak u kaldı
  6. P

Cvp: Beyaz Sayfa Hatası lütfen yardım Bu arada config ayarlarından hata mesajını aktif ettiğimda Notice: Use of undefined constant _RIJNDAEL_KEY_ - assumed '_RIJNDAEL_KEY_' in XXXXXXX/classes/Cookie.php on line 76 Notice: Use of undefined constant _RIJNDAEL_IV_ - assumed '_RIJNDAEL_IV_' in...
  7. P

Merhaba Arkdaşlar sorunumuz şu sitemiz cpanel üzerinde bulunmaktadır . Sistemimizi Plesk Panel üzerine taşımak istiyoruz Ancak ftp üzerinden dosyaları Taşıdığımızda ve veri tabanını plesk panel üzerine attığımızda beyaz sayfa hatası alıyorum .Sorun yazma izinlerin kaynaklanmıyor. şöyle bir...
Üst Alt