Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

polidol kullanıcısının son içeriği

1. P

PrestaShop 1.4+ Bulunan WebService

Merhaba arkadaşlar, WebService ne işe yarar tam olarak bilen var mı? Bilen arkadaşlar aydınlatırsa seviniriz. Teşekkürler.
  2. P

Sepete Fazladan Ürün Ekliyor

Cookie leri sıfırlayınca browser dan hep ekstra ürün atıyor sepete ekle dediğim ürünün yanında fakat ikinci işlemde aynı sıkıntıyı yapmıyor sorunun tam kaynağını çözemedim kurulum yapınca sorun düzelecek mi bunu da kestiremiyorum ne yapacağımı şaşırdım açıkçası sıkıntıyı sizde görebilirsiniz...
  3. P

Bu sorunu çözemedim ne olduğunu bile anlayamadım her bilgisayarda aynı sıkıntı oluyor alışveriş yapacakların gözü korkuyor sepete 10 TL lik ürün atıyor sepet toplamı 200 TL oluyor bunu acilen çözmem gerek...
  4. P

Merhaba, Önbellek kullanımı açık şekilde bu yüzden olabileceğini düşünüyordum. Modülün uyumsuzluğunu nasıl anlayabilirim? Sayfayı ilk açtığımda ürün ekle dediğim zaman ekstra bir ürün ekliyor ekstra ürünü silip veya sepeti boşaltıp tekrar sepete at dediğimde sorun olmuyor. www.s e v g i l i n...
  5. P

Merhaba, Önbellek kullanımı açık şekilde bu yüzden olabileceğini düşünüyordum. Modülün uyumsuzluğunu nasıl anlayabilirim? Sayfayı ilk açtığımda ürün ekle dediğim zaman ekstra bir ürün ekliyor ekstra ürünü silip veya sepeti boşaltıp tekrar sepete at dediğimde sorun olmuyor. www.s e v g i l i n...
  6. P

Merhaba Ben PrestaShop 1.4.3 versiyonunu kullanıyorum sepete ürün eklendiğinde farklı birkaç ürün daha atıyor sepete bu bazen fazladan tek üründe oluyor farklı birçok üründe oluyor önbellek kullanıyorum sıkıntı acaba bundan dolayı mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  7. P

Siparişte Ürün'e özel yazı ve resim

Her iki özellikte standart olarak sunuluyor ben kullanıyorum ürün eklerken 6. sekme Özelleştirme alanında Dosya Alanı ve Yazı Alanı kısımlarına kaç adet lazım olduğunu yazıp güncelle diyin aşağıda yazı ve resim alanı açılıyor istediğiniz kadar isterseniz zorunlu hale getirebilirsin ve açıklama...
  8. P

Yazı alanlarına karakter sınırı nasıl koyarım?

Merhaba, Benim sorunum ürünlerim kişiselleştirilebilir olduğundan yazı ve resim alanları eklemekteyim fakat yazı alanlarını karater sınırlaması yapmam gerekiyor ve tabiki her ürünün yazı alanı farklı uzunluklarda olabiliyor. Düşüncem bu karakter sınırlamasını database ye kaydetmem fakat...
  9. P

Ürüne Gönderim Özellikleri Ekleme-Saat,Tarih vb.

Merhaba arkadaşlar, Ben bir konuda fikir almak istiyorum bir ürünü belirli gün,saat,semt,şehir gibi seçeneklerle satmak istiyorum nitelik ve özelliklerden bunları eklediğimde diyelim İl:İstanbul İlçe: Kadıköy İl:Ankara İlçe:Çankaya il İstanbul olsa da ilçede Çankaya gözüküyor buna nasıl bir...
  10. P

Ürün Filtreleme

Ürünleri, -Fiyat aralığını -Özellik ve niteliklerini seçerek ürünleri filtreleyebilirsiniz. Modül 1.1-1.3 versiyon uyumludur. Daha fazla özellik için para istiyorlar ama bence ücretsiz olanı bile güzel ve yeterli. Ürün Filtreleme İNDİR!
  11. P

Solunum cihazları satışı ile ilgili sitem

Cvp:Solunum cihazları satışı ile ilgili sitem modülün direk linkini veriyorum buraya kayıt olarak direk indirebilirsiniz indirdikten sonra rutin modül işlemleri yapılıyor Ürün Filtreleme
  12. P

Cvp:Solunum cihazları satışı ile ilgili sitem Yorumda bulundugunuz ve begendiginiz için teşekkürler. Tüm modülleri ücretsiz temin ettim coremanager in kısıtlı versiyonu bir ara ücretsiz veriyordu sanırım şuan yok o aralar indirmiştim lazım olur diye lazım oldu :)
  13. P

SUPER HOT PRİCE / SP.COUNTDOWN ÇALIŞTIRABİLEN VARM

Cvp:SUPER HOT PRİCE / SP.COUNTDOWN ÇALIŞTIRABİLEN VARM ben çalıştırıyorum süper hot price modülü herhangi bir sorun yok presta versiyonum 1.3.1
  14. P

Merhaba arkadaşlar biraz sade olsa da bana göre işlevli olan bir site önerilerinizi bekliyorum... Türkiye'nin CPAP Satış Sitesi!
  15. P

[ÇÖZÜLDÜ]Kayıtlı kullanıcılar girişinde sorun

Cvp:Kayıtlı kullanıcılar girişinde sorun Sayın kullanıcılarımız, Oluşturduğumuz Stabil sürüm bilinemeyen bir sebeple, sunucu tarafında kurulduğunda beyaz sayfa hatası vermekte. Bunun için forumumuzdaki bir kullanıcımızın tespiti olarak da sizlere çözüm yolunu aktarıyorum: Admin panelde ...
Üst Alt