Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

racingrafiker kullanıcısının son içeriği

1. R

Prestacuber modulu hakkında istek

Cvp: Prestacuber modulu hakkında istek yukardaki tutumumdan dolayı özür dilerim. tabiki bu değişikliği ve sitede yaptığım daha bir çok değişikliği sizin ve forumumuz sayesinde yaptık. size ve diğer adminime çook teşekkür ederim bana ve bütün forumdakilere her konuda yardım ettiniz. çook...
  2. R

Cvp: Prestacuber modulu hakkında istek benim modul tplden değil direk header.tplden çekiyormuş :) header.tple gittim farklı bir tane cuber.tpl indirdim onun içinde script vs. kodlar vardı benim headerda o tagları buldum mesajınızdaki kodları yerleştirdim bu kadar :) yardımlarınız için çoook...
  3. R

Cvp: Prestacuber modulu hakkında istek şimdi ben o slider sorununu hallettim. Fakat yeni bir sorun: ürüne girip ürün resmine tıkladığınızda menü çubuğu resimlerin üzerinde görünüyor bunu resmin altına nasıl alacağız? bu sorun sonradan eklediğim kodlar ile ilgili değil :) daha öncede varmış ben...
  4. R

Cvp: Prestacuber modulu hakkında istek Buyurun module. yardım için tekrar teşekkürler dosya: http://kabakca.com/designali/uploads/cuber.rar
  5. R

Cvp: Prestacuber modulu hakkında istek ne yazıkki olmadı çünkü modülün tpl dosyası bom boş :) başka bir seçenek varmı? bu işlem için? bu kadar kısa sürede cevapladığınız için teşekkür ederim...
  6. R

Prestashop 1.3.1.1 kullanıyorum sitedeki temada prestacuber modulu var. Fakat bu modül bütün sayfalarda gözüküyor.Doğal olarak :) Bu modülü sadece anasayfada gözükecek başka bir yerde gözükmeyecek şekilde nasıl ayarlayabilirim? Şimdiden teşekkürler...
  7. R

Anasayfadaki sepete ekle değişmiyor

Cvp: Anasayfadaki sepete ekle değişmiyor Tamamdır sorunumu çözdüm. Yinede teşekkürler...
  8. R

Anasayfadaki sepete ekle değişmiyor

prestashop 1.3.1.1 kullanıyorum. sitemdeki bütün sepete ekleleri sipariş ver yaptım ve siparis.php ye yönlendirdim. fakat anasayfadaki sepete ekeleyi çeviriden değiştirmeme rağmen değişmedi. ben bu sepete ekleyi sipariş ver olarak değiştirip href olarakta siparis.php yi atamak istiyorum...
  9. R

Popup iletişim formu eklemek

Cvp: Popup iletişim formu eklemek Çok sağolun.Yardım için. Ben iletişim forumuna popup eklemiyeceğim. "sepete ekle" butonunu sipariş ver olarak değiştirip iletişim sayfasını popup olarak açmak istiyorum. Product-list.php dosyasını buna göre nasıl düzenleyebilirim? head bölümünü oluşturacakmıyım...
  10. R

Popup iletişim formu eklemek

Prestashop 1.3.1.1 kullanıyorum. Sepete ekle butonu yerine popup bir iletişim formu koymak istiyorum. Formda ad,e-mail,telefon,mesaj,ürün adı ve mesaj yer almasını istiyorum. Elinizde hazır varsa daha iyi olur. Veya buna dair bir modül falan varsada olur. Şimdiden teşekkürler.
  11. R

1.2.5 ve 1.3.1 tema yükleme sorunu

Cvp: 1.2.5 ve 1.3.1 tema yükleme sorunu Tema da modüller varsa ftp'ye kopyalıyorum zaten yinede tema saçma şekilde çıkıyor. Bu daha çok 1.2.5 de oluyor. 1.3.1.1 de bazen temalar uyum sağlayabiliyor. Yinede ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.
  12. R

1.2.5 ve 1.3.1 tema yükleme sorunu

Temaları indirip.Ftp ile .../themes/temanınadı şeklinde atıyorum. Yönetim panelinden temayı seçiyorum. Fakat tema saçma sapan çıkıyor.Slider varsa aşağı kayıyor, menü çubuğu görünmüyor :( Yazılar manasız yerlere kayıyor :( Bazı temalarda /modules içinde klasörler ve dosyalar çıkıyor onlarıda...
Üst Alt