Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

ReaLity kullanıcısının son içeriği

1. R

Uygulamanın çalışması için JavaScripti aktive etme

Cvp: Uygulamanın çalışması için JavaScripti aktive etme Bu hatayı ilk kurulum sırasında veriyor sanırım. Aynı hatayı bende aldım ama o yazıyı kaldıramadım. Fakat TAB tuşu ile işleme devam ettim. ilk adımı geçtikten sonra o engel kalkıyor ve kuruluma devam ediyosun. Umarım çözüm olur.
  2. R

Tırnak resim oluşturma problemi(acil)

Merhaba arkadaşlar; 1.2.5 versiyonu 1.4.4.1 versiyonuna yükselttim. Yeni bir tema kurdum bazı ufak problemleri çözdüm fakat tema için tırnak resimleri yeniden oluşturmam gerekiyor. img ve tüm alt klasörlere (resimler dahil) izinleri 777 yaptım fakat aşağıdaki hatayı alıyorum. Resim olmayan...
  3. R

Yazıklar Olsun Böyle Siteye..

Cvp:Yazıklar Olsun Böyle Siteye.. Arkadaşım Senin yazıklar olsun dediğin bu sitenin Binlerce üyesi var, Bu binlerce üyenin yüzlerce forumda paylaştıkları sorunların altında Teşekkürler ile biten yazıları var. wMaster arkadaşımız senin bu saçma yazı ve suçlamalarına rağmen sana çözüm üretmeye...
  4. R

Slaytlı Banner v0.9

Cvp:Slaytlı Banner v0.9 Arkadaşım Resimlerin isimleri aynı değilmi değişiklik yapmadın ? kenan@cihanmobilya.com ekle msn de bi detaylı bakalım çözümü burda paylaşalım.
  5. R

presta 1.1 ve yeni cıkan 1.3.1 versiynu

Cvp: presta 1.1 ve yeni cıkan 1.3.1 versiynu Herhangi bir sıkıntı yok rahatca kullanabilirsin. Biz sadece kendi çevirimizi yapıp eklemek istiyoruz bunuda kısa süre sonra yapıcaz. İçiniz rahat olsun
  6. R

Tema Değiştirince Resim Eklenmiyor

Cvp:Tema Değiştirince Resim Eklenmiyor Earth ile eklediğin modüller ve yazma izinleri ile ilgili bir problem. Öncelikle eklediğin modülleri kontrol edersen ve modüllerin yazma izinlerine problem çözülmesi gerekiyor.
  7. R

ACİL KATEGORİ SORUNU

Cvp: ACİL KATEGORİ SORUNU Kategori Modülü aktifmi acaba ? Veya Sitede farklı kategori modülleri var onları kurarak değiştirebilirsin. Çözülebilir.
  8. R

Tema Değiştirince Resim Eklenmiyor

Cvp: Tema Değiştirince Resim Eklenmiyor Hangi temayı kullanmaya çalışıyorsun ?
  9. R

Nitelik Grup eklemede "Bu ürün mevcut değil" sorun

Cvp: Nitelik Grup eklemede "Bu ürün mevcut değil" sorun Tam olarak soruyu anlayamadım yaptığın işlemi biraz detaylı anlatsan ?
  10. R

yeni eklenen temadaki resmi değiştirmek

Cvp: yeni eklenen temadaki resmi değiştirmek Daha deyaylı bilgi verebilirsen net cevaplar alabilirsin. Mesela kullandığın tema ve değiştirmek istediğin resimlerin yerleri.
  11. R

kurulum hatası

Cvp: kurulum hatası Dosya izinlerini FTP programı ile veriyosan bazen problem yaratıyor. İzinleri Panelinden verirsen sorunsuz kullanabilirsin.
  12. R

Yeni PrestaShop yazılımı mevcut : İndir 1.3. silme

Cvp: Yeni PrestaShop yazılımı mevcut : İndir 1.3. silme :) Sürümünüzü 1.3.1'e yükseltin silinir...
  13. R

The config/settings.inc.php file was not found.

Merhaba; Prestada güncelleme yaparken 3. aşamadan sonra bu hatayı alıyorum. " The config/settings.inc.php file was not found. Did you delete or rename this file? " config/settings.inc.php dosyası mevcut. .htaccess dosyasında bir değişiklik yapmıştım sonrasında kurulum yaparken bu hatayı...
  14. R

Prestashop 1.3.1 TR ve Yaprak Tema

Cvp: Prestashop 1.3.1 TR ve Yaprak Tema Rica ederim önemli değil.
  15. R

Prestashop 1.3.1 TR ve Yaprak Tema

Cvp: Prestashop 1.3.1 TR ve Yaprak Tema Oraya dikkat etmemiştim. Link düzeltilmiştir.
Üst Alt