Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

reusta kullanıcısının son içeriği

1. R

SQLSTATE[HY000] [2054] hatası yardım lütfen

Link to database cannot be established: SQLSTATE[HY000] [2054] The server requested authentication method unknown to the client Siteye girerken böyle bir hata ile karşılaşıyorum hem yönetici panele hemde siteye ulaşım sağlıyamıyorum çözümünü bilen varsa bana mesaj atabilir mi ?
  2. R

Müşteriye sipariş sonunda yapılan işlemler hakkında mail gitmiyor

Müşteri ürün satın aldığında bana sipariş bilgisi geliyor ve ben kargolandı ödeme kabul edildi sipariş onaylandı gibi şeyler yaptığımda müşterinin sitedeki hesabına gidiyor fakat mail adresine bunlar gitmiyor örneğin fatura bilgilerinin vs mailine gitmesini nasıl sağlayabilirim.
  3. R

Yandaki bloklara ve kategori ve ürün içlerine video ekleme sorun yardım

Youtubeden vide eklemek istiyorum fakat videolar eklenmiyor ve sürekli The description field is invalid. hatasını alıyorum video bir türlü kopyalanmıyor ve yayınlanmıyor acaba nasıl düzeltebilirim yandaki veya altlardaki bloklara video ekleyenleri görmüştüm yardımcı olabilecek var mı ?
  4. R

Yerelleştirme bölümünden en altta en ve tr yazan bölm vardı değiştirdim sitem gitti

Kod eklemedim sistemden yaptım admin panelden en yazıyordu tr yaptım
  5. R

Yerelleştirme bölümünden en altta en ve tr yazan bölm vardı değiştirdim sitem gitti

Yerelleştirme bölümünden en altta geliş bölümünde en ve tr yazan bölüm vardı değiştirdim sitem gitti.Ne siteye nede admin panele giriş yapamıyorum artık nasıl düzeltebilirim acaba yardımcı olabilecek var mı ?
  6. R

Sitem açılmıyor admin panel açılıyor ama yardım

Websitem açılmıyor açılışta beyaz bir sayfa yer alıyor giriş sağlıyamıyorum orada kalıyor fakat admin panel vs. Giriş sağlayabiliyorum yardımcı olabilecek var mı ?
  7. R

Müşteri üye olmadan direkt sipariş vermesi yardım

Müşteri üye olmadan ürünü direkt satın almasını nasıl sağlayabilirim üye olup bilgi girmesini istemiyorum sadece alacağı ürünü satın alsın bana satın alma isteği gelsin ama havale kredi kartı gibi seçenekleri seçebilsin bunu nasıl yapabilirim.
  8. R

url yönlendirme hakkında yardım

Benim sitem www.siteasdasdadi.com olarak çıkıyor fakat ben biri www.siteasdasdadi.com olarak yazdığında www.siteasdasdadi.com/site ye yönlendirmesini istiyorum bunu nasıl sağlayabilirim fikri olan var mı acaba
  9. R

url yönlendirme hakkında yardım

Konu yanlış açılmıştır silinmiyor
  10. R

Paypalda böyle bir hata ile karşılaşıyorum yardım edebilecek var mı ?

Paypal bilgilerini modülden düzgün bir şekilde ayarladım şimdi deneme amaçlı ürün satın almak istiyordum bu fotoğrafta olduğu gibi bir hata ile karşılaştım nasıl çözebilirim acaba yardımcı olabilecek var mı ?
  11. R

description alanı geçersiz hatası yardım

Kategorilerden eklediğim kategorilerden youtubeden link vermek istiyorum kategoriye fakat description alanı geçersiz hatası alıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim acaba ?
  12. R

Shop powered by PrestaShop yazısı neden çıkıyor

Sitemin açıklama kısmında sitemden kaldırmış olmama rağmen bir yere sitemi yapıştırdığımda ve googlede aradığımda Shop powered by PrestaShop bu yazı çıkıyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim acaba ?
  13. R

Kanca bölümüne youtube nasıl ekleyebilirim

Anasayfadaki slayt yanında bulunan kancalara fotoğraf yerine youtube videosu nasıl ekleyebilirim acaba yardımcı labilecek var mı ?
  14. R

Prestashop Arkaplan nasıl değiştirebilirim.

Öğeyi denetle demeyin arkadaşlar kalıcı bir çözüm arıyorum arkpalana yada header renklerini değiştirmek istiyorum yolunu anlatabilecek var mı ?
  15. R

Anasayfa ürünleri

anasayfada en fazla 15 ürün çıkıyor bunu nasıl çözebilirim modüllere giriyorum istediğim adedi değişen birşey olmuyor
Üst Alt