Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

SametBCKC kullanıcısının son içeriği

1. S

CSV İçeri Al

iyi günler arkadaşlar; 1Kb 'lık CSV Kategori dosyamı (prestashop 'dan dışarı aktarılmış) CSV İçeri al komutu ile çekmeye çalıştığım zaman beyaz ekran veriyor. Yardımlarınızı bekliyorum
  2. S

Anasayfanız için resim slaytı v1.3.7 - by PrestaShop

iyi günler; Resim yüklemedeki hatayı çözdüm sayenizde fakat şimdi slayt olarak eklemek istiyorum sıralı olarak ekliyorum ama slayt olarak değilde alt alta aşağıya doğru ekliyor resimleri. Problem ana sayfada oluşuyor. shop.yukselteknik.com
  3. S

Resim yükleme esnasında bir hata meydana geldi.

homesilder içinde img klasörü 777 değildi onu ve 2 tane daha düzelttim ama tam hatırlayamıyorum sanırım birde güncelleme gelmişti hepsini yaptım düzeldi. Sorunu olan arkadaşlar bu şekilde denerse düzelecektir.
  4. S

Resim yükleme esnasında bir hata meydana geldi.

iyi günler arkadaşlar; Slider bölmesine bir resim eklemeye çalıştığım zaman bu hata ile karşılaşıyorum yükleme kısmında herşeyi dolduruyorum. fakat yinede böyle bir hata meydana geliyor. 777 pleks panelden izinleri aktif ettim ama nafile.
  5. S

Anasayfanız için resim slaytı v1.3.7 - by PrestaShop

iyi günler; Başlıkta kullandığım anasayfa default slider eklentisini kullanıyorum. öncelerden çalışıyordu resimleri yükledim ama şimdi durdu. ne otomatik ne manuel değişmiyor.:confused:
  6. S

slide sorunu

Nasıl çözdüğünü anlatsanda bizlerde sorunlarımızı çözsek? :)
  7. S

Presta 1.6 Yayinlandi

Sorun hosting firmasından kaynaklanıyor yaşayan arkadaş olursa bilgisine sunayım.
  8. S

Presta 1.6 Yayinlandi

Giriş sorunu admin kardeş allah senden razı olsun çok büyük bir hatayı tespit etmişsin. gerçekten çalıştı fakat bir sorunum var. Giriş yapıyorum mesela ürün resmini felan değiştiriyorum. yeni ürün fark etmiyo admin panelden atıyo tekrar giriş yapmamı istiyor giriş yapıyorum bu seferde...
Üst Alt