Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

senfore kullanıcısının son içeriği

1. S

Yeni Yerli Siteler ve Temalar.

www.oyuncaktiger.com www.fotografsatisi.com www.moselmotor.com
  2. S

Prestashop V1.1 Ürün Tanıtım Yazı Alanı Sorunu

Cvp:Prestashop V1.1 Ürün Tanıtım Yazı Alanı Sorunu Firefox ve internet explorer ve birden fazla bilgisayarda denendi sorun sabit.
  3. S

Prestashop V1.1 Ürün Tanıtım Yazı Alanı Sorunu

Merhaba, Prestashop V1.1 sürümlerinde ürün tanım yazı alanında editör kaybolmuş durumda. Kurmuş olduğum 5 sitede aynı sorun ortaya çıktı. Nasıl düzelte bilirim. Hepsinin Sürümünü yükseltmeden bir çözüm lazım . Şimdiden teşekkürler.
  4. S

Niteliklerde Sorun !

Bir ürün fiyatı 150 TL. Fakat Ürün Detayına Gelince otomatik 294 TL oluyor. Örnek : Listedeki Ürün Linki : http://fotografsatisi.com/category.php?id_category=28 Ürün Detay Linki : http://fotografsatisi.com/product.php?id_product=110 Bu Sorunu nasıl aşabiliriz ? Nitelikleri Nitelik...
  5. S

Ürün Miktarı Sorunu

Cvp:Ürün Miktarı Sorunu Bu Konu ile ilgili bir gelişme var mı ?
  6. S

Ürün Miktarı Sorunu

Cvp: Ürün Miktarı Sorunu normal ürün eklediğimizde problem yok ürüne nitelik verdiğimizde bu problem çıkıyor, nitelikdede ürün miktarını yüksek tutuyoruz ama çözemedik... İlginiz için teşekkürler
  7. S

Ürün Miktarı Sorunu

Öncelikle Merhaba, Sitede herşey gayet normal ve gayet güzel.. Bir Ürüne Kombinasyondan nitelik veriyorum ve miktarını 100 yapıyorum fakat ürün sayfasında "Ürün Mevcut Değil" yazısı çıkıyor ve sepete ekle yazısı görünmüyor. Ayarlardan ürün stokda değilse sipariş ver diyorum aynı problem devam...
  8. S

Karadağ Promosyon

Cvp:Karadağ Promosyon Fiyat konusu sizin yapmış olduğunuz tasarımla doğru orantılıdır.Profesyonel bir iş ise min. 750 tl vermenizi tavsiye ederim.
  9. S

Karadağ Promosyon

Yapmış olduğum tema bağlantı: Karadağ Promosyon, tıklayın
Üst Alt