Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

serif_07 kullanıcısının son içeriği

1. S

Türkçeleştirme

Arkadaşlar Mrb 1.4.4.1 sürümünü kurdum ama bazı sorunlar var dil ayarlarını falan yaptıktan sonra bazı cümleler çok düşük mesela bu: hayır taşıyıcıları bu adrese teslim olduğunu mevcuttur. kargo seçmediğim zaman bu hatayı alıyorum ben bunu Kargo seçmedini lütfen bir kargo seçiniz yazmasını...
  2. S

PrestaShop v1.4.4.1 Türkçe Tam Sürüm Tamamlandı

!!! ! C:\Users\Sheriff\Downloads\PrestaShop_v1.4.4_TR.zip: Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı zipten çıkaramıyorum bu hatayı alıyorum
  3. S

1.4 Compuland Teması Soru ?

Cvp: 1.4 Compuland Teması Soru ? peki çok teşekkür ederim ilginize...
  4. S

Cvp: 1.4 Compuland Teması Soru ? yani yapacak birşey yok anladığım kadarıyla :(
  5. S

Cvp: 1.4 Compuland Teması Soru ? ] Arkadaşlar herşeyi yaptım theme klasörünün içine klasör halinde compulandı attım her ikinizin dediğini de yaptım ama tema bozuk görünüyor nerde yanlış yapıyorum?
  6. S

Cvp: 1.4 Compuland Teması Soru ? yaptım fakat şu iki uyarıyı aldım 1-This theme may not correctly use "display store location". Bu fonksiyonu kapatmak için kullanılacak sayfa:burada bir link var 2-Tema klasöründe config.XML dosyası bu sürümdeki Prestashop ile uyumsuz
  7. S

Arkadaşlar Kolay Gelsin . Compuland Temasını 1.4'de Kullanmanın Bir Yolu Var Mı? Sürüm Uyumsuzluğu Hatası Alıyorum.
Üst Alt