Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

sermander kullanıcısının son içeriği

1. S

Özellikli ürünler ayar

Cvp: Özellikli ürünler ayar kaynak dosyasından araştırdım, belirtilen kısımlarda verilen ölçüye dair birseyde bulamadım. </div> <!-- /Module Editorial --> <!-- MODULE Home Featured Products --> <div id="featured-products_block_center" class="block products_block"> <h4>Özellikli ürünler</h4>...
  2. S

Özellikli ürünler ayar

Cvp: Özellikli ürünler ayar Hocam özellikli ürünler bölümündeki yan yana 4 tane yayınlanan çerçeve var ürün resim ve bilgilerini içeren alt alta çogaltılabiliyor bunlarda sorun yok, sorunum resim ölçüsü diil çerçevenin boyunu düşürmek! prestashopun bu ana teması aslında vista templatesteki...
  3. S

Özellikli ürünler ayar

Özellikli ürünler için görünüm (ölçü) ayarları için editlemeyi nasıl yapabilirim, bunun için anlatım bulamadım var ise linkte alabilirmiyim.
  4. S

CSV dosyası yükleme ayarları

CSV dosyası yükleme ayarlarını yaparken sütun sayısı hatası alıyorum sebep nedir, sütun derken neden bahsediyor çözemedim, adım adım bu konuyu anlatan bir konuda bulamadım. yardımcı olabilirmisiniz.
  5. S

İmport için Örnek CSV dosyaları

Cvp:İmport için Örnek CSV dosyaları Arkadaşlar bayilik aldıgım yerden gelen xml dosyasını csv formatına çevirdim, dosya içerisinde bir degişiklik gerekli oluyormu idi, ben direkt csv ye çevirip admin panelden içeri aktarım yaptım fakat sonraki adım işlemlerinde adım adım neler yapmam gerekli...
  6. S

Paypal entegre sorunu

paypal modülündeki IP ayarlarına kadar hersey dogruda alışverişte paypalı seçtiğimde hata alıyorum sebebi nedir acaba. PayPal için Yetkilendirme başarısız oldu Lütfen günlükleri başvurun: 01.PayPal response: 02.TIMESTAMP -> 2011-05-31T21:13:33Z 03.L_ERRORCODE0 -> 10002 04.L_SHORTMESSAGE0 ->...
  7. S

Başka siteden ürün çekme

Cvp: Başka siteden ürün çekme Hocam cevap için teşekkür ederimde, sanırım bunun için bir modul filan yok, yada konuyu biraz açabilirmisiniz.
  8. S

Başka siteden ürün çekme

bir sitenin bayiligini alıcam, bu siteden ürünlerini nasıl çekebilirim.
  9. S

Kredi kart

1.4 sürümü kullanıyorum en azından bir süreliğine kullanabilecegim kredi kart ile ödeme modülü arıyorum. buldugum creditcard modülünü kullanamıyorum nedense ödeme seçtiğimde boş sayfa açıyor.
  10. S

Bu konu paylaşımdan kaldırılsın lütfen........

Cvp: SadeceCumartesi.com iç giyim sitem. merhaba, 1.4 sürümü kullanıyorum web sitende bu beden özelliğini nasıl ayarladın bu konuda senden bilgi alabilirmiyim.
  11. S

Payment

Cvp: Payment mail gönderdim aldınızmı acaba
  12. S

Payment

Cvp: Payment burdan özel olarak site bilgilerimi paylaşmak isterdim ama özel mail gönderim bulamadım ser432_@hotmail eklerseniz eger bilgileri aktarim.
  13. S

Payment

Cvp: Payment presta 1.4 türkçe sürümde mail ve kredi kart sorununu çözemiyorum yardımınızı bekliyorum, yeniyim ne olacagını bilmeden ücretli sanal pos olayınada giremiyorum. bunları çözemedende web sitem üzerinde çalışmada yapamıyorum. lütfen yardııııım.
  14. S

Payment

Cvp: Payment ilgin için saolasın şimdi ben 1.4 sürümünü kullanıyorum bir önceki 1.3.6 sürümünüde denedim tamam onda çalışıyordu öyle bir şeyki asıl işlev görmesi gerekli modüllerde bir ikisinde sorun yaşadım bu sürümdede birkaç özellikler var artık geriyede dönmek istemiyorum, bir çözüm bulmam...
  15. S

Payment

Cvp: Payment Teşekkür ederim Tüm modüllerin CHMOD ayarlarını 755 yapınca paypal için işlem düzeldi. Teşekkür gülendam. prestashop sitesinden indirdiğim creditcard modülü evet ödemeyi kart seçtiğimde boş sayfa çıkıyor bir uyarı açıklaması dahi vermiyor ayarlarındada bir sorun oldugunu...
Üst Alt