Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

seversen kullanıcısının son içeriği

1. S

Kayan ürünler

Cvp: Kayan ürünler Arkadaşlar bu modulu yani kayan urunler modulunu başka bir sitemde oynatmak istiyorum. Düşünce olarak çok güzel geldi ama uygulama hakkında pek bi ilereleme sağlayamadım. Lütfen yardım Yani reklam banneri gibi başka bir sitede nasıl yayınlayabiliriz. Şimdiden teşekkürler
  2. S

Akordiyon Menü v1.0

Cvp:Akordiyon Menü v1.0 Haloldu arkadaşlar sağolun aynı problemi yaşayanlar için modul içindeki blockcategories.tpl dosyasını açıp heigt değerini auto yapmanız gerekiyor.
  3. S

Akordiyon Menü v1.0

Cvp:Akordiyon Menü v1.0 Diğer blokların üzerine geliyo bu problemi nasıl düzeltieriz
  4. S

Sanal POS v1.4 Uyumlu Sanal POS v6

Cvp:Sanal POS Sayın adminim bunun sadece tab bölümünün fiyatı nedir yada sadece tab bölümü kurulabiliyomu.
  5. S

Akordiyon Menü v1.0

Cvp:Akordiyon Menü v1.0 Eline sağlık gerçekten bu olmuş. Yalnız son islenilen ürünler bloğunun üzerinesarkıyo bunu nasıl halledebilirim saygılar
  6. S

Watermark v0.1 Sorunu

Cvp:Watermark v0.1 Sorunu Bende denedim çalıştıramadım eski resimlerde çıkmaz diyo siz modulu kurduktan sonra yeni resim ekledinizmi. Ben ekledim ama dediğiniz gibi olmadı
  7. S

referral program

Cvp:referral program Sevgili adminim ben elimden geldiği kadarıyla çevirmeye çalıştım. Ve paylaşıyorum. Bilmeyenler için refferal program bir sponsorluk programı üyelerin kişisel menulerindede linki var zaten. İşleyiş kısaca şu şekilde üyeleriniz mail yoluyla sitenizi arkadaşlarına öneriyo ve...
  8. S

referral program

Arkadaşlar referral program modülünü tr ye çeviren varmı. Varsa paylaşabilirmi. Bence sitenin en önemli modülü.
  9. S

Yatay Kategori Bloğu

Cvp:Yatay Kategori Bloğu eline sağlık çok güzel olmuş bunun genişliğini nasıl artırabiliriz
  10. S

mail sorunu

Cvp:mail sorunu php mailaracı seçili ama şöyle bir durum var bu sayfadaki e posta gönder kutucuğunda hiçbir değer yok boş böylemi olması gerekiyor sipariş sayfasında müşteri mesaj yazdığında kutucuğu yani hiçbir değer yok ayrıca önceden çalışıyodu bir ara virüs girdi siteyi silip yeniden kurdum...
  11. S

mail sorunu

Cvp:mail sorunu Sayın adminim mailde böyle bir hata oldu siteyi sildim yeniden kurdum ama yine değişmedi önceden herşey düzgün çalışıyodu. Üyelere sipariş maili gitmiyo ama bana onlara gitmesi gereken mail aşağıdaki hata mesajıyla birlikte geliyo. The original message was received at Wed, 18...
  12. S

flash la ürünlerinizi görücüye çıkarın

Cvp:flash la ürünlerinizi görücüye çıkarın bunu ben bir ara kurmuştum ama kategoriler kaybolmuştu hala öyle bir sorun varmı
  13. S

Google site haritası sorunu

Cvp:Google site haritası sorunu arkadaşlar site haritasını otomatik oluşturup googleye gönderdiğinizde google kabul ediyomu bende sürekli hata veriyo
  14. S

DÖVİZ KURLARINI NASIL DÜZENLEYECEĞİZ

Cvp:DÖVİZ KURLARINI NASIL DÜZENLEYECEĞİZ Yönetim panelindenden ödemeye ve para birimlerine yani Currencies giriyosun örneğin fiyatları dolar olarak giriyosanız euroya düzenle deyip dolar cinsinden değerini yazıyosunuz mesela 1 dolar 1,6 tl 1 euro 2,1 tl ise 1,6/2,1 yani 0,76 olarak euro...
  15. S

Google site haritası sorunu

Arkadaşlar site üzerinden site haritamı güncellediğimde bazı tarihleri 00 00 00 şeklinde gösteriyo. Bu yüzdende gogle site haritasını hatalı olarak görüyo. Elle düzeltince sorun ortadan kalkıyo ama her zaman uğraşması zor oluyo. bunun başka bir çözümü yokmudur saygılar.
Üst Alt