Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

simmenu kullanıcısının son içeriği

1. S

Anasayfa da Ürün göster

Cvp: Anasayfa da Ürün göster Sorunu ve çözümü bizlerle paylaştığınız için kendi adıma teşekkür ederim..
  2. S

Prestashop 1.4.6.2 "There is no carrier available"

1.4.6.2 yi kurarsanız benim gibi "There is no carrier available that will deliver to this address" hatasını almamak ve saatlerinizi harcamamak istiyorsanız ilk yapmanız gereken Admin Panel -----> Shipping ----> Countries Buradan (211) Turkey 'i bulup üzerine tıkladığınızda açılacak pencereden...
  3. S

Ücretsiz profesyonel Prestashop teması: Velvet Sky

Cvp: Ücretsiz profesyonel Prestashop teması: Velvet Sky Tüm arkadaşlara merhaba.. ps 1.4.4.1 sürüm için "thebestlika" adlı bir tema indirdim. admin panelden theme installer ile yüklüyorum..%100 e kadar sorunsuz yüklüyor..1-2 tane ileri tuşuna tıklayarak temayı kuruyorum.Sorunsuz olarak...
  4. S

kurulum tamamlandı fakat çalışmıyor.

Cvp: kurulum tamamlandı fakat çalışmıyor. "FTP Programlarında Örn filezilla da bunu kolaylıkda saniyeler içinde yapabilirsiniz " Ben cuteftp kullanıyorum..tavsiyenize uyarak filezilla 'yı deneyeceğim.. Teşekkürler
  5. S

[resolved][ÇÖZÜLDÜ]id_order_state is empty

Cvp: [resolved][ÇÖZÜLDÜ]id_order_state is empty yukarıdaki hatam tablo ismini yanlış yazmammış benim tablo prefixim "ayarmili_ *" olduğu için sorgu o yüzden hata veriyormuş PRESTASHOP SAYESİNDE SQL'DE ÖĞRENMİŞ OLACAĞIM sorguyu düzelttim bu sefer yukarıdaki @axi.niko nickli arkadaşımızın...
  6. S

[resolved][ÇÖZÜLDÜ]id_order_state is empty

Cvp: [resolved][ÇÖZÜLDÜ]id_order_state is empty 1.4.4.1 kurdum adım adım ilerliyorum... "id_order_state is empty" bu hatayı veriyor Yukarıda verilen sorguyu çalıştırdığımda "#1146 - Table 'ayarmili_prestadeneme2.ps_configuration' doesn't exist" hatasını alıyorum.. ps configuration tablosu yok...
  7. S

kurulum tamamlandı fakat çalışmıyor.

Cvp: kurulum tamamlandı fakat çalışmıyor. Kurulumdan sonra Firefox'da boş sayfa Explorer'da ise "500 internal server" hatası veriyordu.. Theme/prestashop/lang dizinine 777 izni vermediğim için kaynaklanıyormuştu. onu düzelttim.adım adım diğer hataları düzeltmeye çalışıyorum adam...
  8. S

sepete ekleme ile ilgili bir sorun çokönemli

Cvp:sepete ekleme ile ilgili bir sorun çokönemli admin şifreniz ile girdiğinizde; Ayarlar sekmesinin altında "Etkinleştirmek Konuk Çıkış" olarak tercüme edilmiş burada evet/hayır olarak seçebiliyorsunuz. Evet seçerseniz müşteri üye olmadan siparişe devam edebiliyor.
  9. S

Prestashop 1.4.4.x Teması [ theme212 ]

Cvp: Prestashop 1.4.4.x Teması [ theme212 ] Arkadaşlar tema güzelmiş ama indiremedim ..başka bir download linki verebilecek kimse yok mu? 16 Aralık 2011 ; yukarıdaki isteğim hala günceldir
  10. S

Banka Havalesi v0.5 Çalışmıyor

Cvp: Banka Havalesi v0.5 Çalışmıyor Bu sorun hala devam ediyor mu? takipçi arkadaşlar cevap yazmamışlar..
  11. S

Presta ile yapılmış başarılı bir site

Cvp: Presta ile yapılmış başarılı bir site <title>Cimo Mühendislik Güneş ve Rüzgar Enerji Sistemleri</title> kaynak kodunda bu şeklide görünmesi normal mi? <div id="categories_block_left" class="block"> <h4>Kategoriler</h4> <div class="block_content"> <ul class="tree dhtml">...
  12. S

Cvp: Presta ile yapılmış başarılı bir site yukarıdaki yazımda yazdıklarımı kendim incelerken; http://www.cimo.com.tr/ bu siteye rastladım.Kaynak kodlarını göster dediğimde daha önceki baktığım sitelerden farklı bir kaynak kodları ile karşılaştım. Webmaster'ın yapmaya çalıştıklarını...
  13. S

Cvp: Presta ile yapılmış başarılı bir site son yılların (en iyi/en kötü) okulu ,google arkadaşımıza; "/cms.php?id_cms=" diye yazın presta ile yapılmış bütün siteleri döksün önünüze,sonra bakın millet neler yapmış
  14. S

PrestaShop v1.4.4.1 Türkçe Tam Sürüm Tamamlandı

Cvp: PrestaShop v1.4.4.1 Türkçe Tam Sürüm Tamamlandı Yazılanları okuyorum da en kolay yaptığımız şey "eleştirmek" Paylaştıkça artan tek şeyin bilgi olduğunu unutmuşuz. @Sert nickli arkadaşım yazdığın konulardaki gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyoruz.
Üst Alt