Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

sineweb kullanıcısının son içeriği

1. S

Tema Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Aşağıdaki resimde temamda Featured productteki alanı daraltmak istiyorum. Ama yapamıyorum bu nereden yapabilirim? Çok acil cevaplarınızı bekliyorum
  2. S

Yeni Ürünler Sorunu

Cvp:Yeni Ürünler Sorunu wMaster yazan: Sağol bilmiyordum Öğrettiğin için teşekkür ederim. mesaj düzenlendi.
  3. S

BLOKLAR

Merhaba Arkadaşlar... Admin Panelden Blokların yerlerini değişmek istiyorum sağ ve sol blokların düzenleme problemi var. Sorun nedir bakarmsınız ben böyle bir durum ile karşılaşıyorum resim aşağıdadır.
  4. S

Yeni Ürünler Sorunu

Merhaba Arkadaşlar Sayfada sağ blokta olan Yeni Ürünler Bloğunda 2 Ürün gösteriliyor kalanları ise yazı ile belirtiliyor. Bu Yeni Ürünleri diyelim 10 adet girdik 10 adet resim gösterebilmek gerekli ayarı nereden yapmalıyız? Aşağıda Resimde Veriyorum Saygılar
  5. S

Fiyat aralığı modulü

Cvp:Fiyat aralığı modulü Birşeye yaramıyor kullanmana gerek yok yapan bir halta benzemiyor
  6. S

My Wish List SORUNU!!! ÖNEMLİ

Arkadaşlar Üye giriş yaptıktan sonra beğendiklerime herhangi ürün eklediğinde en altta resimde gördüğünüz gibi My wish List diye birşey çıkıyor. Bunu favrilerim diye yada beğendiklerim diye değiştirmeye çalışıyorum ama neresi bulamadım Belkide çok basit ama bir türlü bulamadım. Yardımlarınızı...
  7. S

ÜRÜN DETAY SAYFASI BÜYÜK SORUN

Cvp:ÜRÜN DETAY SAYFASI BÜYÜK SORUN Nerede Bu aynı kategori modülü adı nedir modül klasörünün
  8. S

Cvp:ÜRÜN DETAY SAYFASI BÜYÜK SORUN O da hiç iyi olmaz Hoş olmaz çirkin gösterir nasıl yapıcaz bunu onu düşünüyorum
  9. S

Cvp:ÜRÜN DETAY SAYFASI BÜYÜK SORUN RESİM BURADA
  10. S

Arkadaşlar Merhaba Ürün Detay bölümünde o kategoriye ait ürünler alt alta diziliyor bir kuyruk gibi. Bunu nasıl yanyana yapabiliriz örnek resim veriyorum. saygılar
  11. S

ONLİNE ZİYARETÇİ BLOĞU VE BAZI BLOKLAR GÖRÜNMÜYOR!

Online iyaretçi Sayacı ve bazı bloklar yüklü olmasına raümen görüntülenmiyor. Sebebi Nedir? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yaarsa sevinirim. Saygılar;)
  12. S

MAİL ALERTS SAYFASINDA BÜYÜK HATA

http://www.filmkare.com/modules/mailalerts/myalerts.php Üye Giriş Yaptıktan Sonra UYARILARIM bölümüne tıkladığımda resimdeki hali gördğm. Sağblok ortada yok hepsi ortaya geçmiş ve dağılmış vaziyette idi. Şimdi bunu nasıl düzelticez merak ediyorum. Ayrıca Presta için yeni tema sözü veriyorum...
  13. S

[Çözüldü]Ürün Resimleri Arka Alanı

Cvp:Ürün Resimleri Arka Alanı İlk postunda bu tip Mesajlar çok yersiz. Link talebi ile problem daha rahat çözülebilir.
Üst Alt