Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

SmLBrK kullanıcısının son içeriği

1. S

Etiket Bulutu (Tag cloud) eklentisi

Merhaba Siteye wp-cumulus Etiket bulutu şu 3 boyutlu olan etiket eklentisini eklemek istiyorum Nasıl yapabilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler
  2. S

Butonlu Kategori Menusu

Cvp:Butonlu Kategori Menusu Lİnklerle ilgilenirseniz seviniriz.
  3. S

Favicon Sorunu

Cvp: Favicon Sorunu Halledildi teşekkürler :)
  4. S

Etiket Bulutu Eklentisi Sorunu

Cvp: Etiket Bulutu Eklentisi Sorunu gezenservis.com
  5. S

Cvp: Etiket Bulutu Eklentisi Sorunu dediğiiniz gibi yaptım modül gösterden left column block olduğunu da gördüm ama anasayfada yok maalesef.
  6. S

Cvp: Etiket Bulutu Eklentisi Sorunu Modül : * Hook içe aktar : * İstisna : Ex: identity.php, history.php, order.php, product.php Lütfen bu modülü görüntülemek istediğiniz dosyaları belirleyiniz. Ana klasörde dosyalar bulunmakta, örn.: identity.php. 1 den fazla dosya girmek için, lütfen virgül...
  7. S

Cvp: Etiket Bulutu Eklentisi Sorunu Hocam tags block değil de etiket Kutusu diye geçiyor o 1 haftadır aktif fakat anasayfada yok
  8. S

Cvp: Etiket Bulutu Eklentisi Sorunu Modülü bulamadım hocam adı ne olarak geçiyor peki panelde ? Teşekkürler
  9. S

Cvp: Etiket Bulutu Eklentisi Sorunu :) Sürüm kurulu da modülü bulamadım hocam yardımcı olursanız sevinirim
  10. S

Cvp: Etiket Bulutu Eklentisi Sorunu Peki nereden nasıl bulabilirim ? sürüm 1.3.1 tr
  11. S

Cvp: Etiket Bulutu Eklentisi Sorunu ilgilenecek olan yok mu ?
  12. S

Cvp: Etiket Bulutu Eklentisi Sorunu Konu güncel.
  13. S

Etiket bulutu eklentisi olan WP-CUMULUS eklentisini modules'tan eklediğim halde hata alıyorum Modülde Uygulama hataları 1. wp-cumulus bunun sorunu nedir ? Daha önce presta kullanan bi kaç sitede de gördüm bu eklentiyi. http://wordpress.org/extend/plugins/wp-cumulus/ Sorunsuz bir şekilde...
  14. S

Favicon Sorunu

Cvp: Favicon Sorunu Konu güncel.
  15. S

Favicon Sorunu

Cvp: Favicon Sorunu Maalesef kast ettiğimde oydu. Denememe rağmen olmadı başka ne olabilir acaba ?
Üst Alt