Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

TahaYekeler kullanıcısının son içeriği

1. T

offline kredi kartı modülü denedim çalışıyo

Cvp:offline kredi kartı modülü denedim çalışıyo hocam çalışıyo diyosun tekrar deniyorum diyosun sen acaba bunun ne oldugunu biliyomusun :) bi açıklama yapsaydın konuyu açarken..
  2. T

Admin paneli giriş sorunu

Cvp:Admin paneli giriş sorunu eğer içinde cok fazla ürün yoksa yani okadar emek vermediysen "install" klasörünü tekrar at yeni bi database oluşturarak yeniden kur bende ilk denemelerimde bunun gibi bi hatayla karşılaşmıştım bu şekilde çözmüştüm :unsure:
  3. T

Üst menü ekleme

Cvp:Üst menü ekleme Lafı azımdan aldın desem yeridir :D bende bunu soracaktım arkadaşlar yardımcı olursanız cok mutlu olurum :)
  4. T

KDV sorunu

Cvp:KDV sorunu bizim aslında bunu isteme sebebimiz 100$+kdv diyebilmek ne hangi ayarla oynadıysam bi farklılık göremedim sorun devam ediyo bizim yapmak istedigimiz şey herkeze farklı teklif hazırlamayalım ürünler sabit sitemizde olsun ordan stok durumunuda görsünler fiyatınıda ama bu şekilde...
  5. T

Admin paneli giriş sorunu

Cvp:Admin paneli giriş sorunu :huh:
  6. T

sayfa altındaki linkleri nasıl silerim

Cvp:sayfa altındaki linkleri nasıl silerim No problem :)
  7. T

Satın Alırken Kargoda sorun ?

Cvp:Satın Alırken Kargoda sorun ? Admin panelinden kargo şirketi oluşturdun mu ? Bu kargo bütün bölgeler olarak seçili mi ? eğer kargoyu düzgün belirlediysen actıgın "cemal MEHMET" kullanıcısı kargonun bölgesi içinde olmayabilir. aklıma bu nedenler geliyor :S
  8. T

Kayıt formunda telefon alanının zorunlu Eklentisi

Cvp:Kayıt formunda telefon alanının zorunlu Eklentisi Neden kimse yardımcı olmuyor :S
  9. T

Cvp:sayfa altındaki linkleri nasıl silerim Modüller / en aşşagı satırlarda "Footer linkleri bloğu" kaldır yada konfigüre et karar senin :)
  10. T

Cvp:sayfa altındaki linkleri nasıl silerim Hocam kusura bakma rahatsız etmişisiz seni galiba ama ben orda SİLMEYECEKSİN SİLEMESSİN ! demedim bilmiyorum bunun farkındamısın ? bilmişlik taslamayalım lütfen. arkadaşa mizahi yönden yaklaştım oda anlayışı biriymiş düzgün şekilde cevapladı ama senin...
  11. T

Cvp:sayfa altındaki linkleri nasıl silerim Sakın yanında prestashop(TM) silmeyesin :)
  12. T

KDV sorunu

Cvp:KDV sorunu istedigim şey scriptin dogruyu söylemesi "satış fiyatı + kdv" olarak üstüne basarak 10 kuruş diyosa 10 kuruş söylesin kalkıp 8 kuruş demesin satarken pdf olarak fatura kesince de kalkıp kdv dahil toplama 8 diyor :D iyice kendi başına bi yönetmelik kurdu maliyeyi buna uydurucaz...
  13. T

ana sayfa boş gösteriyor yardımmm

Cvp:ana sayfa boş gösteriyor yardımmm izin verdigin dosyaların alt dosyalarınada izin verip vermedigini kontrol et ama daha rahat kullanmak istiyorsan Linux hosta kurmayı dene
  14. T

üyelik formunda Türkiye yok

Cvp:üyelik formunda Türkiye yok nedemek ;)
  15. T

Carousel Modülü Yeri

Cvp:Carousel Modülü Yeri Mödüller / " Ana Sayfa editörü"ne degil ">> Konfigüre"ye tıklıycaksın / Acılan sayfada Katolog altında " Pozisyonlar" var ona tıklayacaksın. / orada lise halinde bütün modüller gelecek istedigin modülü sol tarafındaki oklardan aşşağı yukarı cekebilirsin ;) (presta1.1)
Üst Alt