Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

tanercat kullanıcısının son içeriği

1. T

Bu problemi nasıl çözebilirim ?

Cvp:Bu problemi nasıl çözebilirim ? ekteki dosyayının içindekileri tr adında bir klasöre aç. public_html/modules/sendtoafriend/mails dizinine ftp ile at sorun çözülecektir... Kolay Gelsin [file name=tr-20100731.rar...
  2. T

Yazıklar Olsun Böyle Siteye..

Cvp:Yazıklar Olsun Böyle Siteye.. setrix yazan: İkisini de zaten denedim. zaten hata veren sayfa garanti.com.tr üzerindeki ortak ödeme sayfası. bu sebeple modül sayfasındaki utf-8 kodlaması sorunuma çözüm olamadı. wMaster yazan: Gönderdiğim resmi incelemiş isen eğer söylediğin şeyin...
  3. T

Yazıklar Olsun Böyle Siteye..

10 gündür aşağıdaki soruma cevap bekliyorum. modülü yazsın birileri koyun siteye sonra sallamayın. kim ne yapmış ne demiş.... böyle site yönetilmez insan en azından bir fikir verir bi yol yöntem gösterir.. bir forumdaki konuya 15-20 ün cevap gelmez mi yaa..... Arkadaşlar Siparişi Öde Diyerek...
  4. T

Katalog Yolu Değiştirme lütfen Acil Yardım

Cvp: Katalog Yolu Değiştirme lütfen Acil Yardım Mesajda Belirttiğim gibi settings.inc.php yi düzenledim zaten. ama olmuyor....
  5. T

Katalog Yolu Değiştirme lütfen Acil Yardım

Arkadaşlar hazırladığım presta sitnin katalog yolunu değiştirmem gerekiyor. daha doğrusu 2. site için yeni bir klasör açıp dosyaları oraya yükledim config/settings.inc.php dosyasından ve admin panelden katalog url yi değiştiriyorum. fakat yeni katalog ismini girdiğimde site açılmıyor...
  6. T

anasayfadaki özel ürünlerde ürün sayısı

Cvp:anasayfadaki özel ürünlerde ürün sayısı çözdüm arkadaşlar gerek kalmadı
  7. T

anasayfadaki özel ürünlerde ürün sayısı

arkadaşlar compuland tema kullanıyorum. özel ürünler kısmında 2 satır 2 sütun şeklinde 4 ürün görünüyor. bu 4 ürünü 10 ürüne çıkarmak istiyorum hangi dosyadan düzenlenir, nasıl yapabilirim söyler misiniz?
  8. T

Garanti Bankası Ortak Ödeme Sayfası Modülü

Cvp:Garanti Bankası Ortak Ödeme Sayfası Modülü bu modülü 1.1 olan presta siteme kurdum. fakat siparişi öde ye tıkladğımda garani sayfasıne yönleniyor fakat bembeyaz bir sayfa ile karşılaşıyorum. acaba sorun 1.1 sürüm olmasından mı kaynaklanıyor...
Üst Alt