Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

testere341 kullanıcısının son içeriği

1. T

sipariste gelen hesap numarası

Cvp:sipariste gelen hesap numarası Kodlarla oynarsan gorursun acip karistirirsan ben ole yapmisdim
  2. T

tema hatası?

turkuaz temayi yukledim arkadaslarama alt kategorilerde yukledigim resimler gozukmuyor onun icin eski temadan hangi dosyayi turkuaz temaya eklemem gerekicek?
  3. T

Newsletter (Haber Bülteni)

Cvp:Newsletter (Haber Bülteni) ben bunu ekledim ama calismadi?admin paneli ismim degisik ondanmi acaba? ama admin panelimin icindeki dosyanin icine atitm onuda bu konuda bana ayrdimedersneiz sevinirim. Kayış mevcut değil dir diyor bülten gozukuyor ama yok kayış yoktur diyor.
  4. T

admin paneline giris yapamiyorum

Cvp:admin paneline giris yapamiyorum peki bu virusu nasi silebilecegim?hosting para istiyorbunun icin napmaliyim? panelden nasiyapicaz detayli anlatirsaniz sevinirim birdeacemiyimde
  5. T

admin paneline giris yapamiyorum

arkadaslar daha önceleri girdigim siteme admin bölümüne simdi giremiyorum durupdururken sifremide yenileme gonderdim ama yenigelen sifremlede giris yapamiyorum bu sorunu hostingime ilettim onlarda bana virus oldugnu temizlememi sölediler bunu nasil yapicagmi bilmiyorum acil yardim ederseniz...
Üst Alt