Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

tico kullanıcısının son içeriği

1. T

paypal modulu calismiyor

1.5.6 kurulu ve api vs ayarlari yapiyom. Sepet odemeden paypali secince sayfa bulunamadi diyor. Sorun nedir acaba
  2. T

Prestashop Yapı Kredi Posnet Modülü.bedava

Cvp:Prestashop Yapı Kredi Posnet Modülü.bedava Teşekkür ederim. Ellerine sağlık. Çok çakal var piyasada ..... Bedava olanı parayla satıyorlar.
  3. T

homefeaturedcarousel modulu kurdum ama resimler çı

Cvp:homefeaturedcarousel modulu kurdum ama resimler çı denedim fakat olmadı . sizin kullandığınız modülü indirsem bide öle denesem.
  4. T

Cvp:homefeaturedcarousel modulu kurdum ama resimler çı eski sürüm değil 1.1 versiyonu......
  5. T

katagori link

Cvp:katagori link http://rapidshare.com/files/182459449/presta_tema_v1.1.zip.html
  6. T

Prestashop v1.1 için Tema Çalışması

Cvp:Prestashop v1.1 için Tema Çalışması http://rapidshare.com/files/182459449/presta_tema_v1.1.zip.html bide bu temaya bakın.
  7. T

Prestashop v1.1 için Tema Çalışması

Cvp:Prestashop v1.1 için Tema Çalışması Bu güzel bir tema. Bazı yerler ingilizce ve türkçeye çevrilmesi gerekiyor. 1.1 versiyonuna uyumlu....
  8. T

katagori link

Cvp:katagori link bende 1 tane var ama bazı yerleri ingilizce , tr ye çevirmen lazım.
  9. T

homefeaturedcarousel bu modülü kurdum ama ne resim ne yazı hiçbirşey çıkmıyor. flash ın yeri belli oluyor ama bembeyaz
  10. T

hotmaile mail gitmiyor

Cvp:hotmaile mail gitmiyor sonradan email ayarlarından değiştiriyorum fakat hotmaile göndermiyor.
  11. T

hotmaile mail gitmiyor

Hotmaile mailler gitmiyo. neden acaba
  12. T

Havale ile ödeme

Cvp:Havale ile ödeme MYSQ veritabanın ait olduğu alan adı ile sistemi kuracağın yer aynı yerde olmalı. Ben mysql veritabanını başka yerde kurmuştum ondan olmuyodu.
  13. T

Havale ile ödeme

Havale ile ödemeyi aktivleştirmeme rağmen sipariş sonunda havale ile ödemeyi seçmek için herhangi bişey gelmiyor.
  14. T

Kurulu 3 ncü aşamada kaldı

Cvp:Kurulu 3 ncü aşamada kaldı www.orjincomputer.com/ps/in Kurulum için adres
  15. T

Kurulu 3 ncü aşamada kaldı

Cvp:Kurulu 3 ncü aşamada kaldı Veritabanı kendi sunucusundaki veritabanı olmak zorunda. Yani siteyi buraya kuruyum ama başka bir hosttaki veya kendi bilg. veritabanını kabul etmiyor. siteyi hangi hostta kuruyorsanız veritabanıda o hostta olmak zorunda.....
Üst Alt