Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

tim07z kullanıcısının son içeriği

1. T

Aksesuar Satış Modulu

Cvp:Aksesuar Satış Modulu bi ürün eklerkem kayış bölümündende bu islem yapılabilir.
  2. T

Sebil, Arena gibi dağıtıcılarda XML bilgi

Cvp:Sebil, Arena gibi dağıtıcılarda XML bilgi sölemeyi unuttum ben zannedersem xml dosyasını csv ye cevirmistim exel yardımıyla sizde o şekilde yapabilirsiniz.
  3. T

Sebil, Arena gibi dağıtıcılarda XML bilgi

Cvp:Sebil, Arena gibi dağıtıcılarda XML bilgi ilgi alaka yok olurmu bundan cok uzun zaman once bu konuya cözüm gelmisti wmaster arkadasimiz ürün import hakkında detayli bi video hazirlamisti. bende pc sablonu kullaniyorum ve index xml ini cekip rahatlikla siteme aktarma yapmistim ve xml import...
  4. T

kurulum veri tabanı düzeni sorunu

Cvp:kurulum veri tabanı düzeni sorunu arkadaşım ya cpanelinden yeni bi database ve kullanıcı adı oluşturmamışsın yada oluşturulmuş databaseyi ve kullanıcı adını prestanın 3. aşamasında yanlış yazıosun ondan bu hatayı alıosun.
  5. T

kurulum için yardım lütfenn

Cvp:kurulum için yardım lütfenn arkadaşım site linki ölü prestayı komple ftpye atarsan yardımcı olurum.
  6. T

Admin Paneli Hatası

Cvp:Admin Paneli Hatası ya niye burda cvp vermiosunuz hiç arkadaşlar
  7. T

Admin Paneli Hatası

Slm Arkadaşlar şöle bi sorunum war resimi inceleyebilirmisiniz. belirli bölgelerdeki "textfield" ler görünmüo nasıl çözebilirim bu sorunu. v1.2 sürümünü kullanıyrum
  8. T

Yeni Tema

Cvp:Özel yapım tema ii güzelde anasayfadaki Ana saysa yı da " Ana Sayfa" yapsan daha güzel olcak :)
  9. T

Admin Paneli Alt Kategori Sorunu

Cvp:Admin Paneli Alt Kategori Sorunu iide arkadaşım ben hiç youtube modülü eklemedim ki ilk 20 ürün gösterimini değiştirip örneğin 50 yaptığımda uygula dediğimde sayfa görüntülenemiyor hatası alıyorum . bak ne kadar olmuş ben konuyu açalı bi yardım eden olmamış
  10. T

Tecrübeli Arkadaşlardan Tavsiye Bekliyorum!!!

Cvp:Tecrübeli Arkadaşlardan Tavsiye Bekliyorum!!! bu nedir böle ya bence hiç güzel durmuo başka bi theme kullanmanı tavsiye ederim. bu theme berbat bişi
  11. T

Cvp:Admin Paneli Alt Kategori Sorunu sorun şu ki SAYFA GÖRÜNTÜLENEMİYOR hatası alıyuorum
  12. T

Cvp:Admin Paneli Alt Kategori Sorunu arkadaşlar yokmu bu sorunum hakkında yardım edecek birisi
  13. T

Yeni Temalar

Cvp:Yeni Bir Tema arkadaşım sölediğin temayı dosyalar kısmında bulamadım
  14. T

Cvp:Admin Paneli Alt Kategori Sorunu adminim bi yardım lütfen
  15. T

iyi günler arkadaşlar sorunum resimdede görüldüğü gibi admin panelindeki kategoriler kısmında hangi kategoriye girersem giriyim normalde gösterilecek olan ürün sayısı 20 ve 20 nin üstünde ürün girildiği zaman ikinci sayfada gösteriyor. ve bende ikinci sayfaya geçmemek için bi kategori altında...
Üst Alt