Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp:Sebil, Arena gibi dağıtıcılarda XML bilgi
sölemeyi unuttum ben zannedersem xml dosyasını csv ye cevirmistim exel yardımıyla sizde o şekilde yapabilirsiniz.
Cvp:Sebil, Arena gibi dağıtıcılarda XML bilgi
ilgi alaka yok olurmu bundan cok uzun zaman once bu konuya cözüm gelmisti wmaster arkadasimiz ürün import hakkında detayli bi video hazirlamisti. bende pc sablonu kullaniyorum ve index xml ini cekip rahatlikla siteme aktarma yapmistim ve xml import...
Cvp:kurulum veri tabanı düzeni sorunu
arkadaşım ya cpanelinden yeni bi database ve kullanıcı adı oluşturmamışsın yada oluşturulmuş databaseyi ve kullanıcı adını prestanın 3. aşamasında yanlış yazıosun ondan bu hatayı alıosun.
Slm Arkadaşlar şöle bi sorunum war resimi inceleyebilirmisiniz. belirli bölgelerdeki "textfield" ler görünmüo nasıl çözebilirim bu sorunu.
v1.2 sürümünü kullanıyrum
Cvp:Admin Paneli Alt Kategori Sorunu
iide arkadaşım ben hiç youtube modülü eklemedim ki ilk 20 ürün gösterimini değiştirip örneğin 50 yaptığımda uygula dediğimde sayfa görüntülenemiyor hatası alıyorum . bak ne kadar olmuş ben konuyu açalı bi yardım eden olmamış
Cvp:Tecrübeli Arkadaşlardan Tavsiye Bekliyorum!!!
bu nedir böle ya bence hiç güzel durmuo başka bi theme kullanmanı tavsiye ederim. bu theme berbat bişi
iyi günler arkadaşlar sorunum resimdede görüldüğü gibi admin panelindeki kategoriler kısmında hangi kategoriye girersem giriyim normalde gösterilecek olan ürün sayısı 20 ve 20 nin üstünde ürün girildiği zaman ikinci sayfada gösteriyor. ve bende ikinci sayfaya geçmemek için bi kategori altında...