Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

tozvegolge kullanıcısının son içeriği

1. T

Prestashop Tema Arşivim

Cvp: Prestashop Tema Arşivim Evet prestashop açık kaynak kodlu her kod açık. Ayrıca freeware yani ücretsiz paylaşılıyor. Fakat bu yazılımsal ya da tasarımsal destekleride ücretsiz alacagınız anlamına gelmez. Geliştiriciler bu işi boş zamanlarında yapmıyorlar yani bu işi meslek olarak edinmiş ve...
  2. T

Prestashop Tema Arşivim

Cvp: Prestashop Tema Arşivim Madem yenisin bu temlarla ugrasma bu temalar çok eski versiyon zaten. yeni versiyon için tema araştır daha faydalı olur
  3. T

Prestashop Tema Arşivim

Cvp:Prestashop Tema Arşivim Paylaşım için teşekkurler linki gonderebilirmisiniz
  4. T

Prestashop Tema Arşivim

Cvp: Prestashop Tema Arşivim Paylaşım için teşekkurler linki gonderebilirmisiniz
  5. T

Prestashop Tema Arşivim

Cvp:Prestashop Tema Arşivim paylaşımınız için teşekkürler linki gonderebilirmisiniz.
  6. T

B2B Modülü İçin Yardım!

Cvp:B2B Modülü İçin Yardım! Musterileri gruplara ayırabilir ve her gruba gercek fiyat uzerinden yuzde oranında fiyatları düşük yaada fazla gostermeniz mumkun.
  7. T

SVN

Cvp:SVN Bu ekip çalışmasında yer almak isterim
  8. T

Admin paneldeki Ülkeler lstesinden Ülke silmek

Admin panelinde kargo bolumundeki ülkeler bolumunden nasıl bir ülkeyi silebilecegimi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim kullandıgım versiyon 1.1
Üst Alt