Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiye'nin En Çok
Prestashop sitemde sayfa kaynağıma baktığımda türkçe karakterleri bir çok kısmı yukardaki örnekte verdiğim gibi bozuk.
" ı " harfi bozuk çıkmıyo mesela acaba diğer harfler içinde bu sorun çözülebilir mi?
Cvp:Homefetured Mouse Ürün Resimine Gittiğinde Büyütme
http://www.trabzonmarket.com/shop/ sitesi yüklemiş mesela onda çalışıyo ben nasıl çözebilirim bu sorunu?
Cvp:Homefetured Mouse Ürün Resimine Gittiğinde Büyütme
Prestashop Modules - Image Enlarge 1.3 modülünü yükledim anasayfadaki homefeatured kısmındaki ürün resimlerini yakınlaştırmıyo onun dışında kategoriler de falan çalışıyo bu sorunu nasıl çözebiliriz yardımcı olabilirmisiniz
Homefeatured?a blokta mouse küçük resmin üzerine gidince açılan ajax büyük resim önizlemesini entegre edbilirmiyiz? yani örneğin http://www.templatemonster.com da tema önizlemesinin olduğu gibi?
arkadaşlar sitemde %5 havale indirimi kullanmak ve ürün detaylarında çekilen fiyat verisinden %5 indirim göstererek havale ile satın alınacağı zaman ürünün ne kadar oldugunu göstermek istiorum. yani product.tpl de fiyat verisi x 0.05 gibi matematiksel fonksiyonla nasıl yazdırırız
Arkadaşlar footer.tpl ye css kullanarak transparan bi grafik resmi koydum. Ama div tagına yerleştiridiğim bu resmin arkaplanı transparan olması gerekirken beyaz gözüküyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Siteyi PHP Mail fonksiyonu çalışmadıgı için başka bir hostinge tasıdım. Sorunsuz bir geri yükleme yaptım ama sadece anasayfa 4 beş saniye gecikmeli açılıyo. Siteye girdikten sonra diğer sayfalar normal. Bunun sebebi
define('_COOKIE_KEY_', '....');
define('_COOKIE_IV_', '....');
yukarıdaki...
Arkadaşlar sitemi başka bir yere tasıdım. Yedeği kendi panelinden indirdiğim sql i geri yükleyerek yaptım. Admin panel açılıyor ama anasayfa acılmıyor. Boş beyaz sayfa çıkıyor HTML 500 hatası veriyor sebebi ne olabilir acaba?
arkadaşlar ben bookmark modulu yuklemeden sadece product.tpl ye sosyak bookmark sitelerini elle eklemek istiyorum. Bunun için URL şekli nasıl olmalı
Kulanıcağım Bookmarklar
facebook
google
yahoo
linkedin
rss
flickr
twitter v.b?
Bu tema seklinde göründüğü gibi anasayfadaki dikey özel ürün kutusunu değiştirebilirmiyiz?
aynı değişikliği kategori altındaki ürün görünümlerine de uygulayabilirmiyiz?
yapan varsa paylasirsa memnun oluurum
arkadaslar google webmasters tools dan 500 sayfadan fazla
site.adresi.com/6iVFDbdsWM=GPNH7vDUIdI=WSCVH1vbOOw=REgxUEWAA2U= bu şekilde sonuç var neden kaynaklı acaba bu sorun, nasıl giderebilirim?