Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Tugra66 kullanıcısının son içeriği

1. T

PrestaShop Yarışmaları

Cvp:PrestaShop Yarışmaları Sitenizde Virus Bulunmaktadir herkezin dikkatine viruslu sayfa ... kelebek63 yazan:
  2. T

Birden Fazla Ürün Girme Modulu yada Programi

Cvp:Birden Fazla Ürün Girme Modulu yada Programi Kardesim su soruya cevap verin baska bisi istemiyorum artik kategorieler niye gözükmüyo yükledim bi kere alt kategorie gözükmedi alt kategorie olarak gecmedi ikinci ucuncu yüklememdede kategorieler gözükmez oldu sitede panelde var ama nedir...
  3. T

Cvp: Birden Fazla Ürün Girme Modulu yada Programi muratssu yazan: office varmi pcnde onda mevcut excel programi ordan yapabiliyorsun bu islemleri ve csv olarak kaydediyorsun video saglam daha yeni baktim
  4. T

Cvp: Birden Fazla Ürün Girme Modulu yada Programi tskler faydali bir video olmus elinize saglik ürün yüklemine dair bir video varmi önemli olan ürün yüklemi ?
  5. T

Sebil, Arena gibi dağıtıcılarda XML bilgi

Cvp:Sebil, Arena gibi dağıtıcılarda XML bilgi yaw kardesim excel den nasil kategorie acilir nasil eklenir ben bi ugrastim kategorie denilen bisi kalmadi gitti sitenin icine pisledik afedersiniz kategorie yüklüyorum gözükmüyo biraz bilgi verilmesi lazim gökden inecek bisi degil bu video felan...
  6. T

Cvp: Birden Fazla Ürün Girme Modulu yada Programi nasil oluyor bu peki biraz detayli anlatirmisin csv felan ?
  7. T

50 60 tane ürünü bi program ile gire bilsek hic fena olmaz sadece fiyatlarini yazip yükeleme islemini yapmak süper olur varmi böyle birsey ? 1683 tane ürün tek tek girilmez yoksa nasil gireceksem artik orasi allah kerim
  8. T

Çoklu resim yükleyici Sorunum

Cvp:Çoklu resim yükleyici Sorunum bu coklu resim dediginiz nedir arkadaslar ve nerden indirebilirim bu dosyalari ?
  9. T

Bu Adres İçin Kargo Mevcut Değildir!

Cvp:Bu Adres İçin Kargo Mevcut Değildir! My carrier vardi sildim illeri ve onu ve bölgelerii bunlari geri getirme gibi bir sansim yokmu benim kafayi yiycem 2 gundur 1.2.0 idi 1.2.5 yaptim gene yok gene yok napcam ben arkadaslar yardiminizi bekliyorum
  10. T

Arkadaşlar acil yardım istiyorum prestashop 1.2.5

Cvp:Arkadaşlar acil yardım istiyorum prestashop 1.2.5 fsariz yazan: themes klasörünün icine atiyorsun admin panelinden ayarlara gelip alttan yükledigin temayi seciyorsun
  11. T

Kargo Sorunum var ilgilenecek arkadaslar varmi

Ben bütün illeri ve Bölgeleri sildim (silmez olaydim ) Satislarim sadece avusturya ici olacak illere ekliyorum Bölgeler bölümüne de Europe ekledim illerede ekledim bölgeleri ama yinede Bu Adres İçin Kargo Mevcut Değildir. cikiyo nerde hata yapiyorum ben
  12. T

Hesabim modulünün CSS si nerde arkadaslar ?

Hesabim Modulünün Css si nerde arkadaslar Modulu yükledim arkasi beyaz yazilari beyaz seklinde oldu kodlarinida buldum mozilla ile degistirdim online olarak güzel oldu ama global.css yi actigimda öyle bisi yazmiyor ki orda degistiriyim Nerde bu CSS ? kafayi yemek üzereyim ilgilenen olursa...
  13. T

Arkadaşlar acil yardım istiyorum prestashop 1.2.5

Cvp: Arkadaşlar acil yardım istiyorum prestashop 1.2.5 ReaLity yazan: 1.2.1 indirdim tema satin aldim 1.1 & 1.2 icin gecerli yaziyordu 1.2.5 e olurmu o template ?
  14. T

Merhaba Arkadaslar Yardiminiza Ihtiyacim var

Cvp:Merhaba Arkadaslar Yardiminiza Ihtiyacim var anasyafadaki gibi önemli konularimi zaman araligiyla sitedeki gibi göstertmek istiyorum
  15. T

Merhaba Arkadaslar Yardiminiza Ihtiyacim var

Merhaba arkadaslar yeni tema aldim Su sitedeki gibi anasayfaya manset nasil yaparim yada ona benzeyen bi modul varmi http://www.bulindir.net/ yardimlariniz bekliyorum
Üst Alt