Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

tunc68 kullanıcısının son içeriği

1. T

Stok Hatası

Merhaba, Sayfada bulunan ürünlerin bazısı stokta olmasına rağmen stokta yok gözüküyor. ama ürün detayına girince stokta var diyor. Kategori sayfasında ürün stokta yok gözükünce ziyaretçiler ürüne girmekten vazgeçiyro sorun nerde olabilir 1.4.0.17 kullanıyorum Teşekkürler Tunç
  2. T

Fiyat hesaplamada hata

Cvp:Fiyat hesaplamada hata Bu sorunla başka karşılaşan arkadaş varmıdır ? Sorun product.php den mi kaynaklanır İyi Çalışmalar Tunç
  3. T

Fiyat hesaplamada hata

Cvp:Fiyat hesaplamada hata Merhaba, Bir ürünün fiyatı 10 Eur bunu TL ye çevirdiğimizde 20 lira gözüküyor (olması gereken bu zaten) Eğer Üründe Renk seçeneği varsa (siyah, kırmızı gibi) 10 Eur olan ürün 41 Lira gözüküyor Farklı nitelikleri olan ürünlerin EUR - TL çevriminde bir sorun var...
  4. T

Fiyat hesaplamada hata

Merhaba, Kullandığım sayfada EUR ve TL olarak 2 farklı Para birimi kullanıyorum. Normalde beden ve renk seçeneği olmayan ürünlerde TL ya da EUR olarak sorun yok ama bedennli ürünlerde TL ye çevirirken fiyatı yaklaşık 2 katı olarak gösteriyor İlgilenen Arkadaşlara teşekkürler Tunç
  5. T

Hem YTL Hem Dolar Fiyatı...

Cvp:Hem YTL Hem Dolar Fiyatı... Merhaba, classes-tools.php dosyasının içinde $c_sign = ile başlayan satır bulamadım (1. yöntemi yaptım ama 2. yöntemi yapamıyorum ) Teşekkürler Tunç
  6. T

AYAKKABI NUMARALARI VEYA BEDEN NUMARALARI VERMEK..

Cvp:AYAKKABI NUMARALARI VEYA BEDEN NUMARALARI VERMEK.. Merhaba, Farklı bedenlere farklı fiyat uygulamak için: -Ürün girişi yapılırken Kombinasyon seçeneğinden ürünün bedenini seçip FİYAT ÜSTÜNDEKİ ETKİ seçeneğinde İSTENİLEN DEĞER kısmını işaretlerseniz yanda açılan pencereye verdiğiniz fiyat...
  7. T

AYAKKABI NUMARALARI VEYA BEDEN NUMARALARI VERMEK..

Cvp:AYAKKABI NUMARALARI VEYA BEDEN NUMARALARI VERMEK.. Merhaba, Ürün girişi yapmadan önce Nitelik ve Gruplar menüsünden istediğiniz özellik setlerini oluşturmanız lazım. Daha sonra ürün girişi yaparken Kombinasyonlar özelliğinden (3 adım) beden veya numara verebilirsiniz. Ayrıca farklı...
  8. T

Ana Sayfadaki fiyatlar

Cvp:Ana Sayfadaki fiyatlar KDV sorunu bende de var 1.2.5 Türkçe kurdum ama ne yaparsam yapayım sadece KDV dahil fiyat çıkıyor KDV dahil ve Hariç olarak göstermek için ne yapmak lazım Teşekkürler
  9. T

Çoklu Satıcı Şirket ?

Merhaba, Satıcı şirket kutusunda birden fazla sayıda bayi gösterebilirmiyiz. Müşteri aradığı malzemeyi bulacağı farklı yerleri görebilir mi İyi Çalışmalar
  10. T

(Çözüldü)Etiket (tags) modülü

Cvp:(Çözüldü)Etiket (tags) modülü Merhaba, Etiket menüsünde 3 satır da toplam 10 etiket çıkıyor daha fazla etiket olursa gözükmüyor ya da Etiket yazısına tıklayarak giremiyorum fazla sayıda etiketi nasıl gösteririm Teşekkürler
  11. T

Döviz Kuru Kullanımı

Cvp:Döviz Kuru Kullanımı Sorun devam ediyor besleme incelenemiyor diye hata verdi İyi Akşamlar Tunç
  12. T

Döviz Kuru Kullanımı

Cvp:Döviz Kuru Kullanımı Merhaba, Döviz kurunu güncelleyemiyor ve uyarı çıkıyor birde bu işi otomatik yapma şansımız varmı merkez bankası ya da iş bankasından otomatik güncelleme yapabilirmi Teşekkürler Tunç 1 hata 1. Besleme incelenemiyor
  13. T

v1.1 için döviz kurları nerden bulabilirim

Cvp:v1.1 için döviz kurları nerden bulabilirim dosyalarda Merkez bankasından otomatik güncelleyen bir modül var gerçi bende çalışmadı ama sende belki işe yarar
  14. T

KAMPANYA VE INDIRIMLER ARKADASLAR BiR BAKIN PLS.

Cvp:KAMPANYA VE INDIRIMLER ARKADASLAR BiR BAKIN PLS. Merhaba, ürün girişi bölümünde azalma miktarı yazan yere indirim miktarını yazmanız gerekli daha sonra indirimin geçerli olacağı tarihleri belirtin. Modül bölümünde de kampanya modülünü aktif hale getirdiğinizde ürünlerin sayfada çıkması...
  15. T

HomeFeatured v0.91 Özel Ürünler Yeni Versiyon

Cvp:HomeFeatured v0.91 Özel Ürünler Yeni Versiyon mozilla fireftp ile attım mozillada sorunsuz çalıştı teşekkürler
Üst Alt