Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Sayfada bulunan ürünlerin bazısı stokta olmasına rağmen stokta yok gözüküyor. ama ürün detayına girince stokta var diyor. Kategori sayfasında ürün stokta yok gözükünce ziyaretçiler ürüne girmekten vazgeçiyro sorun nerde olabilir 1.4.0.17 kullanıyorum
Teşekkürler
Tunç
Cvp:Fiyat hesaplamada hata
Merhaba,
Bir ürünün fiyatı 10 Eur bunu TL ye çevirdiğimizde 20 lira gözüküyor (olması gereken bu zaten)
Eğer Üründe Renk seçeneği varsa (siyah, kırmızı gibi) 10 Eur olan ürün 41 Lira gözüküyor
Farklı nitelikleri olan ürünlerin EUR - TL çevriminde bir sorun var...
Merhaba,
Kullandığım sayfada EUR ve TL olarak 2 farklı Para birimi kullanıyorum. Normalde beden ve renk seçeneği olmayan ürünlerde TL ya da EUR olarak sorun yok ama bedennli ürünlerde TL ye çevirirken fiyatı yaklaşık 2 katı olarak gösteriyor
İlgilenen Arkadaşlara teşekkürler
Tunç
Cvp:Hem YTL Hem Dolar Fiyatı...
Merhaba,
classes-tools.php dosyasının içinde $c_sign = ile başlayan satır bulamadım (1. yöntemi yaptım ama 2. yöntemi yapamıyorum )
Teşekkürler
Tunç
Cvp:AYAKKABI NUMARALARI VEYA BEDEN NUMARALARI VERMEK..
Merhaba,
Farklı bedenlere farklı fiyat uygulamak için:
-Ürün girişi yapılırken Kombinasyon seçeneğinden ürünün bedenini seçip FİYAT ÜSTÜNDEKİ ETKİ seçeneğinde İSTENİLEN DEĞER kısmını işaretlerseniz yanda açılan pencereye verdiğiniz fiyat...
Cvp:AYAKKABI NUMARALARI VEYA BEDEN NUMARALARI VERMEK..
Merhaba,
Ürün girişi yapmadan önce Nitelik ve Gruplar menüsünden istediğiniz özellik setlerini oluşturmanız lazım.
Daha sonra ürün girişi yaparken Kombinasyonlar özelliğinden (3 adım) beden veya numara verebilirsiniz.
Ayrıca farklı...
Cvp:Ana Sayfadaki fiyatlar
KDV sorunu bende de var 1.2.5 Türkçe kurdum ama ne yaparsam yapayım sadece KDV dahil fiyat çıkıyor
KDV dahil ve Hariç olarak göstermek için ne yapmak lazım
Teşekkürler
Merhaba,
Satıcı şirket kutusunda birden fazla sayıda bayi gösterebilirmiyiz.
Müşteri aradığı malzemeyi bulacağı farklı yerleri görebilir mi
İyi Çalışmalar
Cvp:(Çözüldü)Etiket (tags) modülü
Merhaba,
Etiket menüsünde 3 satır da toplam 10 etiket çıkıyor daha fazla etiket olursa gözükmüyor ya da Etiket yazısına tıklayarak giremiyorum
fazla sayıda etiketi nasıl gösteririm
Teşekkürler
Cvp:Döviz Kuru Kullanımı
Merhaba,
Döviz kurunu güncelleyemiyor ve uyarı çıkıyor birde bu işi otomatik yapma şansımız varmı merkez bankası ya da iş bankasından otomatik güncelleme yapabilirmi
Teşekkürler Tunç
1 hata
1. Besleme incelenemiyor
Cvp:v1.1 için döviz kurları nerden bulabilirim
dosyalarda Merkez bankasından otomatik güncelleyen bir modül var
gerçi bende çalışmadı ama sende belki işe yarar
Cvp:KAMPANYA VE INDIRIMLER ARKADASLAR BiR BAKIN PLS.
Merhaba,
ürün girişi bölümünde azalma miktarı yazan yere indirim miktarını yazmanız gerekli daha sonra indirimin geçerli olacağı tarihleri belirtin.
Modül bölümünde de kampanya modülünü aktif hale getirdiğinizde ürünlerin sayfada çıkması...