Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

tunjay kullanıcısının son içeriği

1. T

presta 1.4 te üyelik sorunu

Cvp: presta 1.4 te üyelik sorunu bunları bulamıyor ve onay düğmesi lazım 2. Dağıtım yöntemleri teslim yöntemi seçin hayır taşıyıcıları bu adrese teslim olduğunu mevcuttur. Taşıyıcı Bilgi Fiyat Mesaj bırakın Eğer sipariş hakkında bir yorum eklemek isterseniz, aşağıya yazınız. 3. Ödeme...
  2. T

Cvp: presta 1.4 te üyelik sorunu türkiye yok
  3. T

Cvp: presta 1.4 te üyelik sorunu kargo seçemiyorum sadece amerika ve kanada var
  4. T

üye olmak için formu dolduruyorum kaydet e bastığım zaman Şu hatayı ver,yor Hata - E-posta şablonu yok /var/www/vhosts/siteadresi.net/httpdocs/presta1.4/mails/tr/account.txt Birde kapıda öde ve kargo seçimininasıl yapabiliriz.
  5. T

Cvp: presta shop 1.4 tam sürümü yükledim ama sipar

Herşeyi silip tekrar yükledim.. Bu sefer kişiyi kaydetmek için formu dolduruyorum. Kaydete bastığımda şu hatayı veriyor... Hata - E-posta şablonu yok /var/www/vhosts/siteadi.com/httpdocs/mails/tr/account.txt
  6. T

Türkçe sorunu presta 1.4 tam sürümde

Cvp: Türkçe sorunu presta 1.4 tam sürümde kişi site üye olduğunda ilerlemiyor
  7. T

denedim aynı sorun....hata veriyor... Halbuki sıfırdan yükledim.Hiç bir modül de eklemedim
  8. T

bilgisi olan varsa yazsın...ben düzeltemedim
  9. T

onları dolduruyorum... üyelik formunu doldurduktan sonra Technical Error:unable to save account Details: Error thrown:[object XMLHttpRequuest] Text status:parsererror tamam dediğimde öyle kalıyor... bir de altta kargo seçmemi vermiyor... Teslim yöntemi seçin deniliyor. Ödeme yönteminizi...
  10. T

Çok önemli arkadaşlar.... yardımmm
  11. T

Pipariş vermek için ürün seçiyorum sonra kasaya it değimde üye oluyorum,bunran sonra ilerlemiyor... İlilenirseniz çokmemnun olurum...TEŞEKKÜRLER.Aşağıdaki gibi çıkıyor.... . Hesap Zaten kayıtlı? Tıklayın Yeni Müşteri E-posta * Şifre * (5 karakter dak.) Başlık Bay Bayan Ilk isim * Soyadı *...
  12. T

presta shop 1.4 tam sürümü yükledim ama bazı kelim

Cvp: presta shop 1.4 tam sürümü yükledim ama bazı kelim deniyeceğim teşekkür ler
  13. T

Cvp: presta shop 1.4 tam sürümü yükledim ama bazı kelim admin panelinde türkçe dosya yüklenemedi yaıyor... Bu dil uyumlu değil ve ön ve arka ofis tarafından kullanılamıyor çünkü bazı dosyalar bulunamıyor. Çevrilen dosyalar...
  14. T

Türkçe sorunu presta 1.4 tam sürümde

bazı kelimeler türkçe değil lütfen yardım edermisiniz... sepete attığımda Reference : saat Quantity : You must add 12 as a minimum quantity to buy this product. Availability: Minumum sipariş adedi yazısı çıkıyor bunları nasıl türlçeye çevireceğim.... Birde bazı düğmeler hala ingilizce Şimdiden...
  15. T

bazı kelimeler türkçe değil lütfen yardım edermisiniz... sepete attığımda Reference : saat Quantity : You must add 12 as a minimum quantity to buy this product. Availability: Minumum sipariş adedi yazısı çıkıyor bunları nasıl türlçeye çevireceğim.... Birde bazı düğmeler hala ingilizce...
Üst Alt