Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

turkokurt kullanıcısının son içeriği

1. T

[ÇÖZÜLDÜ]Resim üzerine gelince kaybolması

Cvp: Resim üzerine gelince kaybolması açıklamalı ürün olarak kullanıyorum. Yine resim kayboluyor açıklama geliyor. Başka çare bulamayınca böyle kullanayım dedim
  2. T

iframe kod sorunu

merhaba. Sitemde google maps olarak bir bölgenin haritasının çıkmasını istiyorum. Bunun için iframe kodları buldum. Ancak admin panelinde mevcut sayfayı düzenlerken html bölümünü tıklayıp kodu girdiğim zaman algılamıyor. iframe kodları kapalı olma gibi bir durum olabilir mi ? Bunu hangi...
  3. T

Cvp: Resim üzerine gelince kaybolması Teşekkür ediyorum üstadım. Detay acıklaması ile kullanıyorum artık
  4. T

Cvp: Resim üzerine gelince kaybolması çarpı işareti cıkmıyor. Gri renk alıyor. Sanırım ürün eklerken açıklaması yazılsın ve üzerine gelince o açıklama çıksın diye yapılmış. www.baysalceyiz.com
  5. T

merhaba. Ben clean - simple tema kullanıyorum arkadaşlar. Anasayfada ürün resimlerinin üzerine gelince resim kayboluyor ve sepete ekle seçeneği çıkıyor. Css dosyasıyla baya uğraştım ama bir türlü sorunu çözemedim. Ne yapmam lazım sizce arkadaşlar ? div.products_block .hover_bg { position...
Üst Alt