Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

umutsafak kullanıcısının son içeriği

1. U

Ücretsiz profesyonel Prestashop teması: Velvet Sky

Cvp: Ücretsiz profesyonel Prestashop teması: Velvet Sky merhabalar ... bu velvet sky temasının demo vs. inceledim çokda hosuma gitti.. yükleme rehberinde yazanları birebir uyguladıgım gibi tema nın tasarımcısı bayanın youtube üzerinde ki videolu anlatımını da inceldim. ancak Jquery Nivo Slider...
  2. U

forumun yeni sisteme geçmesi

Cvp: forumun yeni sisteme geçmesi forumun şuanda var olan hali iş gören nitelikte idi. ancak vbulletin kalitesi tartısılmaz :) umarım yeni sistemimiz hayırlar getirir.. saygılarımla..
  3. U

Ödemeler ve Modül Sekmeleri Açılmıyor.

Cvp: Ödemeler ve Modül Sekmeleri Açılmıyor. aynı problem bende de başladı gvp ismi gecen bütün modulleri sildim ama netice alamadım . snucuya ioncube eklemeden nasıl halledebiliriz? public_html/classes/Module.php on line 403 modullere girdiğimde aldığım hata module.php nin 403. satırında ki...
  4. U

Modul Sorunları.

Cvp: Modul Sorunları. Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim. Tam olarak hangi modulde sıkıntı oldugunu bilemediğim için modullerin tamamını ftp den sildim ve indirdiğim kurulum dosyasında ki modulleri yükledim ve sorunum ortadan kalktı. İlginiz için ayrıca teşekkür ederim ...
  5. U

Modul Sorunları.

Yeni kurmus oldugum 1.2.5 sürümüne başka bi presta sisteminde ürünlerin oldugu db leri attım, ürünler kategoriler vs. sıkıntı yok. ama gel görki şimdi de modulleri admin panelinden göremiyorum. ancak modullerin yerlerini değiştirmek için "pozisyonlara" tıklattığımda moduller görünüyor. dolayısı...
  6. U

Adres Uzantısı Sorunu !

Cvp: Adres Uzantısı Sorunu ! ilginiz için teşkkürler o konuyu hallettim ama farklı bir sorunla karşı karşıyayım :( sanırım onun için yeni başlık açmam lasım ..
  7. U

Adres Uzantısı Sorunu !

Herkese merhabalar, presta son stabil sürümü sitemizden indirerek kurulumun gerçekleştirdim ancak site adresinin sonuna .com/tr/Presta-TR gibi bi uzantı geliyor ve bunu nasıl düzenleyeceğimi bulamadım. Bu konuda yardımlarını bekliyorum.. iyi günler..
  8. U

Yazı Satırları Sorunu

Cvp: Yazı Satırları Sorunu 4 gözle yeni sürümün Türkçe sürümünü bekliyorum yada sorunuma yardımcı olabilecek birisini, o tarihten bu yana siteme ürün girişi yapamıyorum :(
  9. U

Yazı Satırları Sorunu

Cvp: Yazı Satırları Sorunu Umarım yeni sürüm ile sorunuma da çözüm gelir. 1.2.5 den sonra 1.3.1 sürümüne güncelleyerek gidermeye calıstım değişklik olmamıstı .. ilginiz için teşekkürler..
  10. U

Yazı Satırları Sorunu

Merhabalar benim sorunum şu şekilde; Sistemi gecen günlerde 1.1 sürümünden 1.2.5 sürümüne update ettim ancak sonrasında, Admine girdiğim de Ürün eklerken/ değiştirirken, CMS bilgileri eklerken/ değiştirirken, kategori eklerken/ değiştirirken başlık ve meta tag. yazdığım satırlar cıkmıyor...
Üst Alt