Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

VULUR kullanıcısının son içeriği

1. V

prestashop1,4 modül de boş sayfa gelmiyor

Cvp: prestashop1,4 modül de boş sayfa gelmiyor olayı çözdüm arkadaşlar mödülleri kaldırdım ama homefatura kalsın indek php kaldın modülleri silin yeniden kurulu olmayan 1,4 tr paketinden modülleri tekrar yukle sorun çözülür
  2. V

prestashop1,4 modül de boş sayfa gelmiyor

prestashop 1,4 tr kurdu kurduğum sitenin kontröl panelinde mödüller bölümünden ana sayfa editoründe düzeltme yapmak istedim fakat modül boş sayfa geldi aceba 1,4 tr de bu sorun oluşuyormu
  3. V

sitemin yönetici paneline giremiyorum

Cvp: sitemin yönetici paneline giremiyorum benim de boyle bir problemin olmuştu bu tamamen sunucudan kaynaklandi php ayarların ona göre yapmalarını istedim olay çözüldü
  4. V

prestashop 1,4 admin giriş sorunu

Cvp: prestashop 1,4 admin giriş sorunu denendi fakat kurulum sırasında php ayarlaından dişardan gelen linlerle ilgili şik açık değildi an alttan 4 cu sırada bundan yaparmı birde ingilizce serisini indirip kurdum yine aynı oldu
  5. V

kurulum sorun

kurulumdan sorun var nedeen aceba
  6. V

prestashop 1,4 admin giriş sorunu

1,4 kurdum sorun yok fakat kurulum bittikten sonra install dosyasını kaldırdım admin ismini değiştirdim konrol paneline girmeye çalışıyorum fakat girmiyor yerinde duruyor hata vermiyor açil yardım neden olur aceba
Üst Alt