Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ürünlerini eklerken aşşağıda hangi kategorilerde yayınlanacağını gösteren bi şablon çıkıyor ordan ana kategoriyide seçersen ürünlerin anasayfada yayınlanır.
Uzun uğraşlar sonucu sorular sora sora ortaya birşeyler çıkarttım. İnceleyip eksik ve hatalarımı söylerseniz sevinirim
Düğün davetiyeleri, nikah şekerleri, nikah davetiyeleri, nişan davetiyeleri, - Berkay Davetiye Nikah Şekeri
Cvp: Ziyaretçilere fiyatı kapatmak istiyorum
dediğinizi uyguladım en alttaki seçenği işaretlediğimde hiç bir şekilde fiyat çıkmıyor üye girişi yapsam bile bu işte bi terslik var
Cvp: Ziyaretçilere fiyatı kapatmak istiyorum
Cevabınız için teşekkürler fakat dediğiniz değişikliği yaptım ürünü eklerken hala fiyat görünüyor sorun nerden kaynaklanıyordur sizce ?
İyi akşamlar gelen ziyaretçilere fiyatları kapatmak istiyorum. Üye girişi yapıldığında fiyatların görülmesini istiyorum. Bunu ne şekilde yapabilirz?
Bi yolu var fakat çok uzun ve uğraşlı her kategoriden ve üründen 2 şer tane açarak birine fiyat girip birine girmeyip kategori izinlerini...
Cvp: Arapça Dil Nasıl Ekleyebilirim
dosyayı oraya attığında ekleme yapmana gerek yok sadece aktifleştirme yapıcaksın lisan bölümünde türkçe ingilizcenin altında arapça çıkmış olmalı
Cvp: ana sayfa gözüken özel ürünlerileri
atladığım 1-2 nokta varmış direk aşşağıda verdiğim kodlarıda kullanabilirsiniz.
{*
* 2007-2011 PrestaShop
*
* NOTICE OF LICENSE
*
* This source file is subject to the Academic Free License (AFL 3.0)
* that is bundled with this package in the file...