Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Account Suspended
This Account Has Been Suspended
Sayfama girdiğimde böyle bir hata çıkıyor CPU kullanımı aşılmış host şirketim öyle dedi :'(
Günlük taş çatlasın 40 kişi giriyor siteye ve CPU kullanımını aşıyorum nasıl iş bu dedim sitede kullandığınız yazılım çok fazla gel git yapıyordur o...
Cvp: Sitenin Dilini Nasıl Değiştirebilirim?
Girdim ama hiç birşey anlamadım sitelerden peki Frank (CHF) yu nasıl tanımlayacağım.
ödemelere giriyorum kurlara tıklıyorum yeni dedim oradan nasıl doldurucam :)
Ve sitede direk CHF etkin olsun istiyorum :) teşekkürler daha türkçesini halledemeden...
Bu aralar kafam çok karışık en ufak birşeyi bile bulamıyorum :'(
Benim yapmak istediğim almanca bir site açmak ve bunu nasıl yapıcam :'( Siteyi nasıl almanca yapabilirim.
Cvp: Mailalerts de Sipariş Bildirimine Telefon Numarası
Sanırım order_conf.txt değiştirilecek ama :) riske girmek istemedim onun haricinde dediğinize şekilde bir yer bulamadım :'(
{firstname} {lastname}, thank you for your order on {shop_name}!
Siparis özeti
Order: {order_name} placed...
Gelen spariş maillarında siparişi çeken kişinin adres bilgilerinin yanında telefon bilgisininde çıkmasını istiyorum kodları açtım baktım ama fazla kurcalamak istemedim :'( hangi dosyanın içine ne eklememiz gerek acaba?
Gün içerisinde sürekli sitemde acayip hatalar meydana geliyor.
www.markabak.com
Bi giriyorum site tamamen açılmıyor bi giriyorum admin panelinde hata bi giriyorum ana sayfamda hata
Can't create/write to file '/tmp/#sql_c0e_0.MYI' (Errcode: 28)
SELECT p.*, pl.`description`...
Cvp: Kapıda ödeme de hata LÜTFEN YARDIM
Yedeği geri yüklemek zorunda kaldım ama bu hata neden kaynaklanıyodur bilen eden varsa açıklarsa diğer arkadaşların başına gelirse onlar bu eziyetleri çekmesinler
http://www.markabak.com/modules/cashondelivery/validation.php
Kağıda ödemeyi seçtiğimiz an bu çıkıyor offf
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator...
http://ressim.net/8/out.php/i5271283_hatalar.jpg-k
Sitede Sepet bölümünün olduğu alan felan global layout un dışına çıkıyor :'( Özel ürünlerin bölümünü biraz sağa ve Sepettir - yeni üründür bu bölümlerinde içeri alınmasını istiyorum ama kodlarda bulamadım daha önce ayarlamıştım :'( forumda da...