Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

yawuzcab kullanıcısının son içeriği

1. Y

Kayan Ürünler Bloğu Sorunu

Cvp:Kayan Ürünler Bloğu Sorunu Hocam link iptal olmuş aynı sorunla bende karşılaştım :'(
  2. Y

This Account Has Been Suspended

Cvp: This Account Has Been Suspended eklentideki gibi yönetim panelim var buradan görebilirmiyim :'( püfff modülleri kaldırmam gerek yani :'(
  3. Y

This Account Has Been Suspended

Account Suspended This Account Has Been Suspended Sayfama girdiğimde böyle bir hata çıkıyor CPU kullanımı aşılmış host şirketim öyle dedi :'( Günlük taş çatlasın 40 kişi giriyor siteye ve CPU kullanımını aşıyorum nasıl iş bu dedim sitede kullandığınız yazılım çok fazla gel git yapıyordur o...
  4. Y

Sitenin Dilini Nasıl Değiştirebilirim?

Cvp: Sitenin Dilini Nasıl Değiştirebilirim? Girdim ama hiç birşey anlamadım sitelerden peki Frank (CHF) yu nasıl tanımlayacağım. ödemelere giriyorum kurlara tıklıyorum yeni dedim oradan nasıl doldurucam :) Ve sitede direk CHF etkin olsun istiyorum :) teşekkürler daha türkçesini halledemeden...
  5. Y

Sitenin Dilini Nasıl Değiştirebilirim?

Bu aralar kafam çok karışık en ufak birşeyi bile bulamıyorum :'( Benim yapmak istediğim almanca bir site açmak ve bunu nasıl yapıcam :'( Siteyi nasıl almanca yapabilirim.
  6. Y

Mailalerts de Sipariş Bildirimine Telefon Numarası

Cvp: Mailalerts de Sipariş Bildirimine Telefon Numarası Sanırım order_conf.txt değiştirilecek ama :) riske girmek istemedim onun haricinde dediğinize şekilde bir yer bulamadım :'( {firstname} {lastname}, thank you for your order on {shop_name}! Siparis özeti Order: {order_name} placed...
  7. Y

acayip bir hata

Cvp: acayip bir hata kafayı yedittirecek bu hata durmadan sitede hata çıkıyor lütfen yardım :'(
  8. Y

Mailalerts de Sipariş Bildirimine Telefon Numarası

Gelen spariş maillarında siparişi çeken kişinin adres bilgilerinin yanında telefon bilgisininde çıkmasını istiyorum kodları açtım baktım ama fazla kurcalamak istemedim :'( hangi dosyanın içine ne eklememiz gerek acaba?
  9. Y

acayip bir hata

Gün içerisinde sürekli sitemde acayip hatalar meydana geliyor. www.markabak.com Bi giriyorum site tamamen açılmıyor bi giriyorum admin panelinde hata bi giriyorum ana sayfamda hata Can't create/write to file '/tmp/#sql_c0e_0.MYI' (Errcode: 28) SELECT p.*, pl.`description`...
  10. Y

Kapıda ödeme de hata LÜTFEN YARDIM

Cvp: Kapıda ödeme de hata LÜTFEN YARDIM Yedeği geri yüklemek zorunda kaldım ama bu hata neden kaynaklanıyodur bilen eden varsa açıklarsa diğer arkadaşların başına gelirse onlar bu eziyetleri çekmesinler
  11. Y

Kapıda ödeme de hata LÜTFEN YARDIM

http://www.markabak.com/modules/cashondelivery/validation.php Kağıda ödemeyi seçtiğimiz an bu çıkıyor offf Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator...
  12. Y

Temada sağ bölümü ve orta bölümü konumlandırma

Cvp: Temada sağ bölümü ve orta bölümü konumlandırma teşekkürler :d
  13. Y

Cvp: Temada sağ bölümü ve orta bölümü konumlandırma #left_column, #center_column, #right_column { float:left; padding-top:0.2em; padding-left:0.1em; } #left_column { clear:left; width:190px; padding-right: 15px; } #center_column { width: 560px; margin: 0 0 30px 0; } #right_column {...
  14. Y

http://ressim.net/8/out.php/i5271283_hatalar.jpg-k Sitede Sepet bölümünün olduğu alan felan global layout un dışına çıkıyor :'( Özel ürünlerin bölümünü biraz sağa ve Sepettir - yeni üründür bu bölümlerinde içeri alınmasını istiyorum ama kodlarda bulamadım daha önce ayarlamıştım :'( forumda da...
  15. Y

Başka siteler için reklam

Cvp: Başka siteler için reklam hiç birşey değişmedi :'( http://www.markabak.com/karmaurun.php
Üst Alt