Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

yescudan kullanıcısının son içeriği

1. Y

Demo Muzik Listesi Oluşturma

Cvp: Demo Muzik Listesi Oluşturma mrb kombinasyonlardan dijital gerçek ürün diye iki farklı departman yaptım fiyatlarını istedigim gibi ayarladım fakat dijital üründe kargo üçreti olmamasın istiyorum aynı zamanda ürün içerisinde Bu ürün indirilebilir ürünmü diyen yere gereklı dosyayı...
  2. Y

Sizce Nasıl

Cvp: Sizce Nasıl baya bi araştrıdıktan sonra kendi sorduguma kendım cevap verebilecegim sanırım ilerde belki birinin işine yarar sepet için : sepet kutusuv12 digeride reklam kutusu v03 muş B)
  3. Y

Sizce Nasıl

Cvp: Sizce Nasıl merhaba arkadaşım çok hoş olmuş bu temayı bende yükledim (sürekli hata veriyor) merak ettiğim şu sag taraftaki sepet blogu ile altındaki ptt blog nasıl ekledin acaba ? tşkler
  4. Y

Hem Kargo Hem Download Edilebilir Ürün

Merhaba Arkadaşlar hem kargo ile hemde download edilerek satışını yapmak istediğim ürünüm var ? örneğin bir müzik albüm cd müşteri cd isterse kargo ile gönderim yapacağım ücreti farklı download edip almak isterse ücreti ayrı download link vereceğim böle bir işlem yapabilir miyim bir ürün...
  5. Y

Cvp: Demo Muzik Listesi Oluşturma bende site açılmıyormuş meğer sonradan fark ettim 100 arjantin paundu 40tl falanmış güzel uygulama olmasa alacağız acaba aldığımız eklentiyi sadece bu domain için mi kullanıyoruz ürünümü alıyoruz bilen var mı acaba ? birde Extra Tabs v1.0 diye bişi buldum...
  6. Y

Cvp: Demo Muzik Listesi Oluşturma ararken böle bir şey buldum aslında bu benim istediğim temelini oluşturuyor fakat bu özelliği nereden bulabilirim yardım ve öneri bekliyorum selametle http://www.youtube.com/watch?v=UR0MELBbcvI
  7. Y

Cvp: Demo Muzik Listesi Oluşturma Değerli görüşleriniz için tşkler. Önerinizi en sona saklamıştım aslında benim burada hedefim 2 farklı şekildedir şöyle ki 1 DEMO ALBÜM (sekmesi) a) her ürün için müzik bir adet değil albümde bulunan birden fazla müzigi bir playerde seçileni oynatma şeklinde...
  8. Y

Merhaba Mizik satış sitesi oluşturdum presta ile yapmak istediğim ürün tanıtım bölümünde bir tag açarak demo müzik list oluşturmak buradaki player sayesinde albumdeki güzel bir iki parçanın demosunu yayınlamak istiyorum bu mümkün müdür acaba ? önerile bekliyorum sürci lisan etti isek affola
  9. Y

Magaza Sayfası Açılmıyor

Cvp: Magaza Sayfası Açılmıyor Mrb üstadım şu şekilde olacak dediginizi biraz acarmısınız ben sürekli bu sorunla cebelleşiyorum forumda epey aradım ama sölediginiz konuyu bulamadım link verebilirmisiniz selametle
Üst Alt