Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

yupo kullanıcısının son içeriği

1. Y

Sadece ürün listelemek ? ve Sanalpos ?

Cvp:Sadece ürün listelemek ? ve Sanalpos ? Hocam çok teşekkür ederim hemen denedim ve sayende başardım.Allah razı olsun senden
  2. Y

Duyurular

Cvp:Duyurular teşekkürler
  3. Y

Penta ve Modacar xml yardım

Cvp:Penta ve Modacar xml yardım selam exa xml entegrasyon yapabilir miyiz?
  4. Y

Duyurular

Cvp:Duyurular Kardeş neresi o dosyalar kısmı anlayamadım.
  5. Y

Cvp:Sadece ürün listelemek ? ve Sanalpos ? bu konuda yeniyim iki gündür bunaldım aramaktan bulamadım. Çok acil yardım bekliyorum
  6. Y

Cvp:Sadece ürün listelemek ? ve Sanalpos ? Hocam hızlı cevabın ve ilgin için teşekkür ederim.O dediğinizi yapmıştım.Resimde eklediğim sağ üst köşedeki 'hesabım,sepet boş: , hoşgeldiniz , giriş ' yazılarını ve en altta sağ köşedeki prestashop yazısını kaldırmak istiyorum.Yardımlarınız için çok...
  7. Y

Cvp:Sadece ürün listelemek ? ve Sanalpos ? Merhaba Benimde aaynı tür bir sorunum var.Sadece ürün gösterimi ve fiyat olacak.Bu yüzden sağ üst köşedeki hoşgeldininiz sepet boş ve hesabım yazılarını nereden kaldırabiliriz.
  8. Y

Presta Sayaç Lazım

Cvp:Presta Sayaç Lazım teşekkürler
  9. Y

Karadağ Promosyon

Cvp:Karadağ Promosyon Kardeş ne kadara yaptın bu siteyi. Bende yaptım müşterime.Ne kadar isteyeceğime karar veremedim. www.cakirogluyapi.org
  10. Y

Sipariş maili ve fatura

Cvp:Sipariş maili ve fatura aynısı bendede var ne yapsam düzeltemedim yokmu bilen
Üst Alt