Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

zogasi kullanıcısının son içeriği

1. Z

tr.php yapmak için mod

Cvp: tr.php yapmak için mod Anlatamadığım için kendi halime oturup gülüyorum şuan :)) Kısaca soruyu şöyle sorayım. Bu prestacılar bu prestanın ilk ve orjinal dilini neye göre yazıyorlar? xdili.php neye göre oluşturuyorlar?
  2. Z

www.acarelektronik.com

Cvp: www.acarelektronik.com http://www.likaweb.net/index.php?ind=downloads&op=section_view&idev=24 Ringtemplate teması olarak indirebilirsiniz. Ben 1.2.2.5 versiyon kullanıyorum.Dil dosyasını lang klasörü içine attığınızda bir kaç ufak tefek ayar ile çalışır vaziyete geliyor.
  3. Z

tr.php yapmak için mod

Cvp: tr.php yapmak için mod Şimdi hocam gereksinim şundan kaynaklanıyor. Örneğin adresses.tpl dosyasındaki türkçe kelimeleri hangi tr.php'den çekiyoruz? themes/tema/lang/tr.php'den değilmi? bu dosyanın içinde misal 150 satır kod var ve her birinin bir karşılığı var. örneğin; {l s='adresses'}...
  4. Z

tr.php yapmak için mod

dil.php dosyasından çekilmek üzere kullanılan "mod" komutunun karşılığında üretilen kodu nasıl üretitip simili ederiz? Çünkü template yapma başlamak için önce bir kaç tane editlemek konuyu iyice anlamak lazım.Başıma geliyor devamlı; örneğin {l s='Log me out' mod='blockuserinfo'} bu kodda...
  5. Z

www.acarelektronik.com

Sitede free ring template kullandım ancak türkçeleştirmede bazı eksikleri hala devam ediyor.Gördükçe düzeltiyorum. Daha satışa açmadım.denemeler yapmaktayım. Sizce siteyi şenlendirmek için daha neler eklemeliyim? veya çıkartmalıyım. www.acarelektronik.com
Üst Alt