Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaslar 2 adet sitem var mumkunse aynı veritabanını kullanmak istiyorum yanı bir sitede kayıtlı olan müşterim ayni isim ve şifreyle diğer sitemede kayıt yapabılsın mumkun mu acaba yardımcı olabilecek arkadasım varmıdır
o zaman tüm siparişler ürünler ve kategorilerde eş olark aynı veritabanından kullanılacaktır. siz sadece müşteriler tablosunumu ortak kullandırmak istiyorsunuz
ben bır musterı bır sıtede sıparıs verebılmelı ve aynı sıfresıyle dıger sıteye gırıp ordan da sipariş verebilmeli diye dusundum yapılabılırmı urunler farklı olucak ama musterı 2 sıteye de girebilecek yanı bir tane siteye üye oldugu zaman aynı zamanda dıger sıteyede uye olabılmelı
o zaman script düzenlenerek ikinci veritabanına yapılan üye kaydını diğer siteyede ekletebilirsiniz. aynı veritabanının müşteri tablolarını ortak kullanamazsınız ya tüm veritabanını ortak kullanırsınız yada script desteği ile müşteri kayıtlarında ikinci veritabanına da kaydettirebilirsiniz.
confıg dosyasını aldım kopyaladım degıstırdım ama tum verıler degıstı yanı bır sıtede olmasını ıstemedıgım urunu nasıl kaldırıcam ordan kaldırınca dıger sıtede de kalkarmı malum aynı verı tabanını degıstırmıs oluyorum sanırım yardımcı olursanız sevınırım
e tabi diğer sitede aynı yerden bilgi alıyor üyeleri siparişleri herşeyi aynı ayırmak istiyorsanız ya komple ayıorırsınız yada komple aynı olur ayırmak içinde diğer SQLi ona aktarırsınız üstünden düszeltmeleri yaparsınz