Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Bayilik Modülü

Cvp:Bayilik Modülü

[quote="McDaim" post=10179]bisürü slider modulü var. hangisi bilmiyorum ki. Eger tahmin ettigim gibiyse, modulün klasöründe images klasörü olcak, oraya göstermek istediginiz resimleri atacaksiniz, birde xml dosyasi olacak. bu dosyadanda fiyat, ürün detaylari ve resminizin ürün linkini gireceksiniz. bu islemleri yaptiktan sonra tarayicinizin cookiesini bosaltin. Cünkü yaptiginiz degisikligi göremeyebilirsiniz[/quote]

SAYIN HOCAM BAHSETTİHİM SLİDER BANNER MODÜLÜ BU

Aynen dedigim gibi. Banner_images klasöründeki resimleri kendi resimlerinizle degisin, boyutlari orjinalindeki bibi olsun. resim isimleri ayni kalirsa exra ugrasmazsiniz, resmin detay ve ürün linklerini data.xml'den düzenliceksiniz.
Zaten dosyadada belitilmis.

<item image="modules/homefeaturedrotator/banner_images/image1.jpg" (dosya icindeki orjinal resim adi. Resim adi farkli olursa buradanda resim adini degiseceksiniz)
link="product.php?id_product=1" (Bu ürününüzün linki. Yani görünen resme tiklandiginda gidecegi url)
target="_self"
textBlend="no"><![CDATA[Ürün 1 (Hakkında Bilgi. ürününüzün detaylari )
]]></item>

peki sayın hocam bu mesela aşılverişin sonuna geldiğimizde önimize gelen adresler nakliye ve ödeme bloklarını kaldıramayız mı kaldırırsak bir sorun olur mu çünkü benim yapacağım işte adres kargo ve nakliyeye ihtiyac yok onun için müşteriyi uğraştırmak istemiyorum var mı bi öneriniz.

Bu hususta tam olarak bir bilgim yok. Ancak bu husus forumda tartisilmisti. Pratik birtakim cözümler önermistim. Forumda arastiriniz.

tamam saolun hocam yalnız bu slider banneri yapamadım data.xml i açıyorum yeni web sayfasında açılıyo onun için de düzeltme yapamıyorum.yardımcı olursanız..

dosyanin üzerine sag tiklayin, birlikte ac deyin, herhangi bir tex editör ile acip düzenleyebilirsiniz

olmasi gerek. Ben deniyorum oluyor. Bir yanlislik yapiyorsunuz. Su sekilde deneyin. data.xml dosyanin adini data.txt olarak degistirin. Düzenlemeyi yaptiktan sonra yeniden dosya adini data.xml olarak degistirin

Mcdaim hocam şöyle bişeyi kendi sayfamda yapamıyorum yardımcı olur musunuz.şu tablo şeklinde.

http://www.maxigame.org/dosyalar.html

Ne sekilde yardimci olabilirim ki.

YANİ BU TABBLOYU PRESTADA HİÇ YERLEŞTİREMEDİM ŞİMDİ ÜZRÜNLERE YERLEŞTİRİLMİO KATAGORİLERE HİÇ YERLEŞTİRİLMİO NASIL YAPILABİLİR DİE RAHATSZ ETTİM HOACAM

Kodlara müdahale gerektirir. Yazilim bilgisi olan birinden yardim alin

saolun mcdaim hocam allah razı olsun bü gün sizi çok rahatsız ettim.

Canin sagolsun. Sansa bir bosluk buldumda yanit verebildim. Bol kazanclar

Üst Alt