Cvp
restashop Tema Arşivim
Ya hocam.. benim sıkıntım tema değil ki ne derlerse desinler sıkıntı şu ki ; böyle güzel bir sitemin Fun'larıda. Bulup buluşturuyorlar ve "tema yaptım" diye abuk sabuk grafiklerde saçma sapan uyumsuz renllerle doldurup katliyam yapılıyor.
29 Sendir bilişim içinde Profesyonel Grafiker, programla ,web master , network engineer olarak bir çok bilişimin gerçekten içinde olan biriyim. Ben kendim yazarım bu temaları da. Adamın sitesine bakarmsınız ? ya varmı böle bir ayıp yaaa ! şu resme bakarmısın. Ben o temaların orjinalalrinide buldum. Nereden gelmiş biliyorum ,beleş meleşte değil ki zaten yapımcıları beleş koymuş yabancı sitelerde var. Ben hepsini indirdim. Hemde orjinal sitelerinden yada yardımcı sitelerinden. Neyse asıl konumuz
PRESTASHOP adı altında site yayınlıyor vatandaş resme bakarmsın bu ne ayıptır bunu eleştiriyorum abi.. Ben Prestanın sahibi olsam... Bu adam bana isterse trilyonlar kazandırcak olsa dahi, anında mahkemeye vermiştim bile..
PROFESYONEL
"ÜÇRETSİZ" e-Ticaret
"SPRİNTİ" Abi şuna bakarmsın ya varmı böle bişi ..Biz 30 senedir bu işi yapıyoruz çıkıp bişi demiyoruz ayıp olmasın diye piyasaya çıkmıyoruz. İşi bilende bilmeyende piyasaya çıkıp AHA ! böyle ortalığı saçma sapanlarla yıkıp geçiyor ortalığı. Ben buna kızıyorum. Adam daha "SCRİPT" yada "ÜCRETSİZ" diyemiyen bu adamlar bu güzel scriptleri mahfediyorlar. Kaldı ki Grafikten bir haberler tutup temaları bozup , biz yaptık edalarıyla grafik katliyamı yapıyorlar. İşte sıkıtım bu. Yoksa bu ülkenin İLK VE TEK Grafik sitesini ben kurdum. Sırf bu kişiler yüzünden geçici kapattım. Sırf güzellikler çoluk çocukların eline geçti eğitimli insan yok diye .
Neyse link için teşekürler hocam , eline sağlık bakıp bunuda müsadenle bir labaratuvarıma sokup sorna emin olduktan sorna kulanayım. Biryerlerden indirmişseniz içinde muhtemel güvenlik bozucular olabilir. ben bir kontol edip size bildiriyim.
Yılmaz DURU