Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Prestashop Tema Arşivim

Cvp: Prestashop Tema Arşivim

Bir Allah'ın kuluda siteye direk olarak eklememiş. Onca kişi almış sanırım bir kişide şu mesajı yazarken benden sonrakilere yarasın uğraşmasın dememiş..

Cvp:prestashop Tema Arşivim

banada lınk atarsan sevınırım, gondersende saol gondermesende saol, nitekım sen paylaşmıssın paylaşcagın kadar

slm
hoş bir tema linkini atabilirsen sevinirim . Teşekkürler çalışma için

Selamlar
ben yeniyim
Arşivini paylaşırsan çok ama çok sevinirim.
Teşekkürler iyi günler.

Bir linkte ben rica ediyorum.Çalışman için şimdiden başarılar dilerim.

Bu temalır neden yayınladığını anlamdım .? içinde her hangi bir tuzak yok dimi .? Yani Adamalr bu temalrıparayla satarken senin bu temalrı millete beleşten ısmarlaman dikkat çekici. Hoş! burası sanal burada babama güvenmem , ama başkalarınında haklarını savunurum. Çünki herkes benim gibi uzman olmayablir yada dikaktli.

Şimdi indirip bu temalrı tek tek kontrol edecem sonuçları yayınlarım güvenlimi değilmi :)
Sonra teşekkür ederim.

Yılmaz DURU

Şimdi indirip bu temaları tek tek kontrol edecem sonuçları yayınlarım güvenlimi değilmi :)
Sonra teşekkür ederim.

Yılmaz DURU

Yaa ! Allah rızası için şu acemiler temaların üzeride katliyam yapmasınlar. Grafik bilgisi olmayan acemiler , temalar üzerinde değişiklik yapacam diye hiç bir grafik bilgisi olmadığı için abuk sabuk resimler,logoları uyumsuz , aykırı uygulamalar yapıp güzelim temaları katlediyorlar. GRAFİKER olmayn kişiler yapmasın lütfen bunu çünki beceremiyorsunuz. En azından bir bilene danışın yada destek alın.. Ayıp yaa !!
Herşeyi geçtim böyle güzel bir "SCRIPT'in " Fun sitesini hazırlıyorsunuz da..Böyle bir ayıpada damgamı vuruyorsunuz ? Yuh yani yuhh !! Sitenin üzerine koskocam puntolarla bunu mu yazar insan yaaa !!?

" Profesyonel Üçretsiz E-Ticaret Sprinti"

Şu güzelim script'i de mahfediyorsunuz yaa Yuh yani yuh ! sizde buna emek verenlere teşşekür edeceğinize , utanmadan emeğinizin geçmediği, başkalarının emeği için kendinize alkış ister gibi "TEŞEKKÜR" istiyorsunuz. Yuh yani yuhh !! Ne densiz millet olduk..

Heralde önce talep varmı yokmu test edecekler. Ondan sonrada ücretli dicekler.
Ekte ücretsiz bir tema var. Sorunsuz çalışıyor. Şu an kullanıyorum.
Temayı görmek için: http://nepasun.com
İndrime linki: http://nepasun.com/presta.rar

Ya hocam.. benim sıkıntım tema değil ki ne derlerse desinler sıkıntı şu ki ; böyle güzel bir sitemin Fun'larıda. Bulup buluşturuyorlar ve "tema yaptım" diye abuk sabuk grafiklerde saçma sapan uyumsuz renllerle doldurup katliyam yapılıyor.

29 Sendir bilişim içinde Profesyonel Grafiker, programla ,web master , network engineer olarak bir çok bilişimin gerçekten içinde olan biriyim. Ben kendim yazarım bu temaları da. Adamın sitesine bakarmsınız ? ya varmı böle bir ayıp yaaa ! şu resme bakarmısın. Ben o temaların orjinalalrinide buldum. Nereden gelmiş biliyorum ,beleş meleşte değil ki zaten yapımcıları beleş koymuş yabancı sitelerde var. Ben hepsini indirdim. Hemde orjinal sitelerinden yada yardımcı sitelerinden. Neyse asıl konumuz PRESTASHOP adı altında site yayınlıyor vatandaş resme bakarmsın bu ne ayıptır bunu eleştiriyorum abi.. Ben Prestanın sahibi olsam... Bu adam bana isterse trilyonlar kazandırcak olsa dahi, anında mahkemeye vermiştim bile..
presta_rezaleti.jpg

PROFESYONEL "ÜÇRETSİZ" e-Ticaret "SPRİNTİ" Abi şuna bakarmsın ya varmı böle bişi ..Biz 30 senedir bu işi yapıyoruz çıkıp bişi demiyoruz ayıp olmasın diye piyasaya çıkmıyoruz. İşi bilende bilmeyende piyasaya çıkıp AHA ! böyle ortalığı saçma sapanlarla yıkıp geçiyor ortalığı. Ben buna kızıyorum. Adam daha "SCRİPT" yada "ÜCRETSİZ" diyemiyen bu adamlar bu güzel scriptleri mahfediyorlar. Kaldı ki Grafikten bir haberler tutup temaları bozup , biz yaptık edalarıyla grafik katliyamı yapıyorlar. İşte sıkıtım bu. Yoksa bu ülkenin İLK VE TEK Grafik sitesini ben kurdum. Sırf bu kişiler yüzünden geçici kapattım. Sırf güzellikler çoluk çocukların eline geçti eğitimli insan yok diye .

Neyse link için teşekürler hocam , eline sağlık bakıp bunuda müsadenle bir labaratuvarıma sokup sorna emin olduktan sorna kulanayım. Biryerlerden indirmişseniz içinde muhtemel güvenlik bozucular olabilir. ben bir kontol edip size bildiriyim.

Yılmaz DURU

guzel bı tema turkce desteklımı ve 1.3e uyumulumu hojam bu :)

Arkadaşım çok teşekkürler linki atarsan sevinirim. İyi çalışmalar

Linki gönderebilimisiniz.
şimdiden teşekkürler

illaki link için değil ama emeğe saygı ve paylaşımın için teşekkür ederim.

İyi çlışmalar

linki gönderir misin?

Bu arada illa ki teşekkür beklemek biraz egoyu tatmin etmek gibime geliyor.
Şundan emin olabilir herkes, buradan yapılan paylaşımları kullananlar bunları paylaşanlara ve emeği geçenlere sadece teşekkür etmiyor. İşlerini gördüğü zaman hayır dualarıyla anıyorlar.

link göndere bilirseniz çok sevinirim
ve şimdiden teşşekürler

banada gönderebilirmisin tesekküürler

Teşekkürler bana da pm link gönderebilirmisin?

merhabalar paylaşımlarınız için teşekkürler linki gönderirseniz incelemek isterim ben yeniyim gerçi pek anlamam yardım edecek bi arkadaş aramaktayım ama yine de bir bakayım :D

ya hocam adamlar 6 aydır kimseye link falan vermemiş konuyu kaldırın bari ortaya atmışlar bir konu bir kaç kişiye verilmiş onlarda aldığı gibi tüymüş konuyu kaldırın bari güncelse yeniden açsın kimsede aldığını paylaşmıyor

Üst Alt