Cvp: PrestaShop v1.4.4.1 Türkçe Tam Sürüm Tamamlandı
Öncelikle teşekkür edeyim...
Gerçi Türkçeye çevirisi ne durumdadır bilemiyorum açıkçası, ama eğer örneklendiği şekilde idiyse hiç olmasaymış daha iyiymiş diyesi geliyor insanın. Zira "e-ticaret" dediğiniz öyle yaptım/oldu, birazı oldu gerisi sonraya kaldı denecek bi durum olmasa gerek. içerikte o tür "komik" durumlar ortaya çıkıyorsa, ziyaretçilerin site yönetimine güvenip de alış-veriş yaparak para vermesini beklemek daha da komik olur...
Konuya dair net bir fikir sahibi olamamın nedeni de, dosyayı bir türlü indirmeyi başaramamış olmam. Zira son yarım saattir abartısız en az 20 defa denedim ama 2~3Mb indirdikten sonra bitiyor indirme işlemi, dolayısıyla hasarlı bir zip hiç bir işe yaramıyor. [sayaç 2260larda idi, şu an 2286 oldu; bu durumda sayaç da hatalı demektir, o sayının ne kadarı tamamen indirebilmiş, merak ettim şimdi!]
Belki kendi server-ınızdan sunmak yerine dosya daha bilindik ve temel işlevi hızlı server-ları üzerinden dosya paylaşımı olan sitelere yükleyip, linkleyerek; oralardan alternatif linklerle sunsaydınız daha mı iyi olurdu acaba? Böylelikle kendi sunucularınızı boşyere download trafiği ile boğuşturmazdınız hem...
bu sefer oldu galiba, sayaç=2290 ve dosya indi gibi. Şimdi bir de kurup, denemek lazım.
Aralarda bi yerlerde; çeviri, tema ve modül konusunda yazan diğer arkadaşlardan da henüz bir ses çıkmadı galiba!
Şimdilik en azından, deneyip görmek adına elimizde var olan bunun yetineceğiz sanırım, umarım eksiklikleri de en kısa sürede giderebilir, daha sorunsuz bir çeviri sunabilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar...