Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

şifre dğeiştirme yardımm

Cvp: şifre dğeiştirme yardımm

benim dediğimi tam olarak öyle değil şimdi ben en yetkilki şifreyi kullanıyorum ve çalışanlarıma yetki verirken kullanıcı oluşturma yetki sayfasına yetki vermedim nedir gelen satışları siparişleri inceliyor vs vs fakat bu kullanıcılar kendi şifrelerini değiştiremişiyor çünkü şuanda şifre değiştirme sadece en yetkiliye ait bunu nasıl ypaparım yani yetki ve kullanıcı oluşturma ekranına yetkisi olmayan kullanıcılar admin paneli şifrelerini kendirleri nasıl dğeiştirebilirler?

Kafam şişti bu mevzudan. Senin başka işin yokmu

hayır herkesin kendi şifresini değiştirme yetkisi her zaman vardır.. Sizdeki sorun tam olarak nedir kimse şifresini değiştiremesin mi istiyorsunuz?

hayır değiştirsin istiyorum fakat yönetici ekleme sayfasına yetkisi olmayan biri nasıl şifresini değiştirecekki

hesabını herkes gibi yöneticilerde değiştirebilir engelleyemezsiniz eklemesi gerekmez

nasıl değişiyor örnek bi link veirmisinizz

yöneticiler kısmından kendi hesabını seçip şifresini değiştirenilir

soeunda orada ya ben onlara yöneticiler kısmına yetki vermedimm vermiyecemde bunun dışında kişisel şifre dğeiştirme ekranı yapamazmıyız çünkü o ekrana yetki verince benim şifremde dail diğerlerinin şifrelerini ve yetkilerini değiştirebilirler..bunun olmasını istemiyorum..

Merhaba,

üye kaydı yapıyorum. ve alış veriş yapmak için giriş yapmaya çalışıyorum fakat giriş yapmıyor.şifre değitiriyorum müşteriler bölümünden tekrar deniyorum olmuyor. parola hatırlatma dan mail atıyorum şifre geliyor yazıyorum yine giriş yapmıyor nasıl çözebilirim.

tarayıcı Cookieler kapalı olduğu için üye girişini onayladığında site tarayıcıya bir cookie atar bu olmaz ise ne hata alırsınız nede giriş yapabilirsiniz. Farklı bir tarayıcı yada başka bir PC de deneyebilirmsiniz?

Üst Alt