Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Slaytlı Banner v0.9

Cvp:Slaytlı Banner v0.9

arkadaslar sorun cozuldu kenan arkadasımızla bırlıkte,resimleri yukledıkten sonra data ayaar yaptıktan sonra benim yaptıgım hata flasbaanner resm dosyalarında image.1 diye yazıyordum ftp den gonderıde image1.JPG gorunuyordu buyuk jpg yı kucuk olarak yazınca sorun duzelmıs olduu tesekkurler kenan umarım otekı arkadaslara yardımı olur

prestanıın Version 1.3.1.1 ile çalışıyormu ben çalıştıramadım modüller listesinde gözükmüyor teşekkürler

evet bnde 1.3.1 kullanıyorum

http://www.presta-tr.com/dosyalar.html?func=fileinfo&id=140

bu adreteki tekrar indirip dene yada FTP deki modules dizinin içindeki bannerrotator klasörünün adını homefeaturedrorator olarak değiştirerek dene.

merhaba,
ürünü tam indiricem üye olun yada giriş yapın yazıo.Zaten giriş yaptıktan sonra indirmeye çalışıyorum.Şimdiden teşekkürler

otorumu kapatıp tekrar açarak deneyin yada farklı bir browserden tekrar deneyin.

1.3.1'e gider mi?

ie de hala flashın altında kalıyor.
çözüm
so.addParam("opaque", "transparent");

aklınızda olsun.

paylaşımın için teşekkürler Göktürk.. Bazı kullanıcılarımız gerçekten desteğe katkıda bulunduklarını görmek çok güzel

Cvp: Slaytlı Banner v0.9

s.a. www.dr.com.tr adresinde logonun hemen altındaki boydan boya olan flash animasyona benzer bir modül bilen varmış arkadaşlar?

Cvp: Slaytlı Banner v0.9

Test edin 1.4 te gerekirse güncelleriz ;)

mrb arkdaşlar ben prestashop v.1.1 tütrçe sürümünü indirdim aram çalıştıramadım sebebi nedir acaba

arkadasım
1) indirdigin klasoru /public_html/modules klasorunun ıcıne at,
2) admin panelinden modüller sekmesinden acılan sayfayda yenı ekledıgın modulu bul ve yukleme ye bas

bu kadar basıt ama anlata bıldımmı bılmıyorum

Şahin o kadarını bizde biliyorum ama yönetim panelinden modülü editliyemiyosun görmüyo çünkü. ftp ten atmasında bişey yok modülü

Konu biraz dağılmış..

Slaytlı Banner Modülünde problem varmı? Birde v0.9 da Admin paneli yoktur sadece FTP den resimleri güncelleyebilirsiniz. v1.0 da admin paneli mevcut http://www.presta-tr.com/dosyalar.html adresinden arama yapın "Slaytlı" diye v1.0 sıfırını upload edin yeterlidir

admin şu ana kadar 1.4 uyumlu olanını görmedim , buradan 1.4 kullanıpta çalıştırabilen varsa lütfen paylaşsın. Olmuyor çünkü. slayt bannere ihtiyaç hep vardır. yada kaya menü modülüne. birçok kaya menü modülüde denedik 1.4 te olmadı. yokmudur elinde olan. veren elen alan elden daha hayirlidir :)

admin şu ana kadar 1.4 uyumlu olanını görmedim , buradan 1.4 kullanıpta çalıştırabilen varsa lütfen paylaşsın. Olmuyor çünkü. slayt bannere ihtiyaç hep vardır. yada kaya menü modülüne. birçok kaya menü modülüde denedik 1.4 te olmadı. yokmudur elinde olan. veren elen alan elden daha hayirlidir :)

1.4 te çalışması gerek aslında ama neyse ben v1.0 üstüne v1.4 uyumlu v1.1 versiyonunu hazırlıyorum slaytlı banner modülünün

Bu sefer biraz sarkacak malesef işlerim biraz yoğun ama öncelik vermeye çalışacağım..

Video modülünün admin panelini configüre ekranını artırmak lazım onun içinde olması gerekenler gibi birşey hazırlayalımda onuda güncelleyelim dmi :)

Üst Alt