Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Slaytlı Banner v0.9

Cvp:Slaytlı Banner v0.9

gerekli izinleri verdiğinizden emin olun 777

gerekli izinler verili fakat göremiyorum... S:

Çok zor bir ihtimal ama birde farklı browser kullan FF yada Opera? Orada çıkması gerekli

Arkadaşlar modülü açık ftp ye yüklerken dosyaya dikkat edin. Klasörler iç içe olabiliyor,

Örn: slaytbanner.rar dosyasının içinde slaybanner klasörü içinde birdaha slaytbanner klasörü olabiliyor, bu durumda da modülünüz modüller kısmında çıkmıyor. Buna dikkat ederseniz başka bi problem yaşamazsınız.

wMaster yazan:
Merhabalar,

Bu modül sitenize Slaytlı bir banner alanı oluşturur. Resimlerinize link ve yazı ekleyebileceğiniz bu modül ile

Sitenize canlılık katabilirsiniz.
Slaytl___banner.JPG

Download: Slaytlı Banner v0.9

Konuyu biraz açar mısın? Hangi klasöre atacağız. Klasöre attıktan sonra admin panelinden falan ayar yapılması gerekir mi ?

Standart modül kurulumu.. upload modules klasörüne adminden kurun ve resim ve XML dosyasını düzenleyin.

bunun kurulumunu nasıl yapıcam arkadaşlar

İndirdiğiniz klasörü FTP den modüles klasörüne yükleyiniz. Admin panelde modüller kısmından aktif ediniz. Resimler içinde hazırladığınız resimleri modül'ün içerisinde bulunan banner_images klasörüne ekleyin.

wMaster yazan:

Arkadaşlar dosyayı indirirken antivirüs programı olmasına dikkat edin içerisinde virüs tespit edilmiştir. Arkadaşımız temizleyip dosyayı yenileyecektir. Yenilenene kadar dikkat ediniz.

Gördügüm kadarı ile acılır katagori yapan arkadaşlar yaptığı katagoriler flash banner altında kalma sorunu yaşıyorlar yapamayan arkadaşlar için benin vereceğim kodları uygulayarak düzeltebiliecekleri için uygulamak isteyen olursa kodları vericem alttarafta saygılar.

Modüller içine yüklemiş oldugunuz (homefeaturedrotator) içine girin (homefeaturedrotator.tpl) acın

içindeki bulun

so.addParam("menu", "false");
so.write("flashcontent");

bu koddları bularak alttaki kodlar ile degişin

so.addParam("menu", "false");
so.addParam("wmode", "transparent");
so.write("flashcontent");

verdigim bu kodlarla degiştirsinler ve işlemimiz tamam olucaktır ve tüm tarayıcılarda acılır menünüz flasın altında kalmıyacaktır şimdiden herkeze tesekkür ederim.

arkadaslar ben modulu yukledm ana sayfada resm slaytını goruyorum ama resımlerı degıstırıp datada yazan ısımlerle aynı yapıyorum ama olmuyor baska bır yerde demı degısıklık yapmam lazım cozemedım yardım lutfen

sorunu hala cozemedim cvp verende olmamıs :(

Merhabalar,

Slaytta resimlerde değişiklik yaptığınızda eş zamanlı olarak siteniz güncellenmez. Bunun sebebi Tarayıcınızın eski flashı saklamasıdır. Bunun için Pencereyi kapatıp tekrar açın. Hatta gerekirse PC restart etmeniz gerekebilir.

Teşekkürler

ya kafam iyice durdu simdi sırasıyla anlatayım yaptıklarımı en son halıyle resimler gorunmuyor
1.modulu yukledim ve kurdum ilk asamada resimler cıkıyordu
2.flash baner klasorunde 6 resim ve 1.2.3.4.5.6 ve aynı sekilde yine image3 isimli swf dosyası vardı ben sadece aynı boyutta 6 jpg dosyasını silip degisik aynı boyutta 6 resim yukledim ama image3 swf dosyasına dokunmadım.
3.dataya girdiim ve ordaki ebat ayarını resme gore yaptım ve homefeaturedrotator tpl icine girip ordada aynı ebat ayarını yaptım.

butun yaptıgım bu yanlıs yaptıgım veya eksik olan varsa yardımcı olun lutfen

arkadaslar rica ediyorum bilen yokmu aranizda butun yapilmasi gerekenleri yaptim

arkadaşlar bu modulde virüs var

Arkadaşım Resimlerin isimleri aynı değilmi değişiklik yapmadın ?

kenan@cihanmobilya.com ekle msn de bi detaylı bakalım çözümü burda paylaşalım.

earnperfect yazan:
ya kafam iyice durdu simdi sırasıyla anlatayım yaptıklarımı en son halıyle resimler gorunmuyor
1.modulu yukledim ve kurdum ilk asamada resimler cıkıyordu
2.flash baner klasorunde 6 resim ve 1.2.3.4.5.6 ve aynı sekilde yine image3 isimli swf dosyası vardı ben sadece aynı boyutta 6 jpg dosyasını silip degisik aynı boyutta 6 resim yukledim ama image3 swf dosyasına dokunmadım.
3.dataya girdiim ve ordaki ebat ayarını resme gore yaptım ve homefeaturedrotator tpl icine girip ordada aynı ebat ayarını yaptım.

butun yaptıgım bu yanlıs yaptıgım veya eksik olan varsa yardımcı olun lutfen

anlasılan kımse yardım etmeyecek

Üst Alt