Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Slaytlı Kategori Bloğu v1.1

wMasterNew

Administrator
Administrator
Merhabalar,

slaytlkategoriesqu1.jpg

Dosyaya, Buradan ulaşabilirsiniz. İlgili soru sorun görüş ve önerilerinizi burdan yazınız.

Cvp:Slaytlı Kategori Bloğu v1.1

arkadaslar bu programı ındırdım sımdı ne yapmam gerekıyor zıplı dosyayı actım nereye yuklemem lazım

Çok teşekkürler ellerin dert görmesin..

earnperfect yazan:
arkadaslar bu programı ındırdım sımdı ne yapmam gerekıyor zıplı dosyayı actım nereye yuklemem lazım

Prestashop sitenizin modules klasörüne kopyalayınız.

ok
modulestekı eskısını kaldırdım yenısını yukledım hatta bır yenı segmede ekledım katogorıde ama sag tarafta olusmadı

sayın adminim bu modül sayfa düzenini bozdu bende yalnışlıklaq pozisyon kısmından modülü sildim şimdi tekrar ekledim ama bağımsız bir modül oldu modül naklet diyince Hook içe aktar pasif durumda bu yüzden seçemiyorum lütfen acil yardım

bu modülü kurdum ve kaldırdıkdan sonra eski modüle dönmek istedim ama kategori kısmı tamamen göçtü defalarca eskisi kaldır yeniden kur yaptım ama düzelmedi

Modül diğerinin üzerine kurulur otomatik olarak. (Orjinal Üzerine modifikasyon şeklindedir.)
eskisini ancak modüller kısmından kaldır dedikten sonra orj. dosyalardan kategoriesblock dosyasını upload ediniz.

Bundan bir önceki post için:
modülde bir problem yoktur. ve orj. temalarda problem oluşturmamaktadır. kullanan sitelerde bunu görebilirsiniz. Orjinal temayı aktif edip tekrar deneyiniz.

indirdim kurdum ve çalışıyor.. Yalnız bende şu şekilde promlem çıkardı.. Bu problemi nasıl aşarım bilmiyorum.. Problem Katagorinin üstüne geldiğimde alt katagoridekiler belirmiyor.. Aslında beliriyor ama görünmüyor.. mouse la üstüne gittiğimde tüm alt katogoriler ancak görünüyor..

Anlatamamış olabilirim.. sitem www.evcilmarketim.com Bakarsanız sevinirim .. Şimdiden teşekkürler..

Problem türkçe karakter kullanıldığından kaynaklanıyor sanırım. türkçe karakterler ile kategori adlarını tekrar düzenleyeyip deneyiniz.

Katagori isimlerini değiştiremiyorum.. Google da katogori başlıkları üstlerde çıkıyor.. Türkçe karaktersiz yaparsam aramalarda çıkamayabilirim.. Türkçe karakterinde sorunsuz çalışabilmesi için bir önerin varmı.. Şimdiden Teşekürler..

Üst Alt