Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sayın adminim bu modül sayfa düzenini bozdu bende yalnışlıklaq pozisyon kısmından modülü sildim şimdi tekrar ekledim ama bağımsız bir modül oldu modül naklet diyince Hook içe aktar pasif durumda bu yüzden seçemiyorum lütfen acil yardım
bu modülü kurdum ve kaldırdıkdan sonra eski modüle dönmek istedim ama kategori kısmı tamamen göçtü defalarca eskisi kaldır yeniden kur yaptım ama düzelmedi
Modül diğerinin üzerine kurulur otomatik olarak. (Orjinal Üzerine modifikasyon şeklindedir.)
eskisini ancak modüller kısmından kaldır dedikten sonra orj. dosyalardan kategoriesblock dosyasını upload ediniz.
Bundan bir önceki post için:
modülde bir problem yoktur. ve orj. temalarda problem oluşturmamaktadır. kullanan sitelerde bunu görebilirsiniz. Orjinal temayı aktif edip tekrar deneyiniz.
indirdim kurdum ve çalışıyor.. Yalnız bende şu şekilde promlem çıkardı.. Bu problemi nasıl aşarım bilmiyorum.. Problem Katagorinin üstüne geldiğimde alt katagoridekiler belirmiyor.. Aslında beliriyor ama görünmüyor.. mouse la üstüne gittiğimde tüm alt katogoriler ancak görünüyor..
Katagori isimlerini değiştiremiyorum.. Google da katogori başlıkları üstlerde çıkıyor.. Türkçe karaktersiz yaparsam aramalarda çıkamayabilirim.. Türkçe karakterinde sorunsuz çalışabilmesi için bir önerin varmı.. Şimdiden Teşekürler..