Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

temada GİRİŞ,HESABANIZ,LOGİN kısımları yok oldu !

LooserJack

Yeni Üye
anlamadığım bir şekilde temanın üst kısmında bulunan login linkleri kayboldu ama buna rağmen ürün satın alırken login olunabiliniyor , bunu nereden düzeltebilirim?

Cvp: temada GİRİŞ,HESABANIZ,LOGİN kısımları yok oldu !

blockcart modulünü aktif ediniz. Modul aktif gözüküyorsa pozisyonlardan kaldirmis olabilirsiniz. Modulü önce deaktif edip tekrar aktif ediniz

abi deaktif ettim , aktif ettim , kaldırdım hatta geri yükledim modülü , pozisyonlardada baktım sorun yok gibi , bi anda kayıp oldu o hoşgeldiniz login kısmı.bi ara geldi gene uçtu , nereden olduğunu çözemedim

yukari eklediginiz bir modul falan varmi. baska bi modulle cakisiyorda olabilir.Pozisyonlara bak. modul pozisyonlarda gözüküyormu. Yada blockcart modulünü ftpden kaldir orjinalden yeniden yükle. modul bozulmusta olabilir

evet pozisyonlarda bu şekilde görünüyor Mcdaim. Yukarı eklediğim başka bir modülde yok , ftp den silip silip tekrar kurmak sorun yaratmaz değilmi. orjinal 1.4 ün içinden aynı modülü yüklemem gerek son ihtimal ?

Silip yeninde yüklemek sorun cikarmaz. Ayrica 1.4 versiyonu kullaniyorsan ve harici tema eklemissen temadanda kaynaklanabilir. orjinal tema kullanmalisin veya versiyon uyumu denenmis tema kullanmalisin

ftp den kaldırdım ve yeniden yükledim yinede olmadı , 1.4 kullanıyorum Mcdaim harici tema satın aldım vede 1 aydır sorun yoktu , bi yeri kurcaladım galiba kayıp oldu eminimki basit bir yerde ama bulamıyoruz.temayı uyumlu hale de getirdik.modüllerde yolu sadece sepet kutusu mu?

Daha önce sorun yoksa temayi komple tekrar üzerine yükle. bir kodunda yanlislik yaptiysan düzelir

benim tema çok sıkıntılı abi 1 haftada ancak kurabildik tüm fonksiyonları ile :) kodlamalara hiç girmedim , dediğim gibi modüllerden başka bir modülü pasif etmiş olabilirim , arıyorum hala

Blockuserinfo modulünede bak. Login girisi falan bu modulden yapilir, blockcart modulü sepet icindir

eh be üstad buymuş işte :) sepet kutusunu indirip kaldırıp duruyorum , teşk ederim.

ilk anda sorununu tam kavrayamadim kusura bakma

estf. Ne demek.Hallettik sonuçta.

Üst Alt