Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
anlamadığım bir şekilde temanın üst kısmında bulunan login linkleri kayboldu ama buna rağmen ürün satın alırken login olunabiliniyor , bunu nereden düzeltebilirim?
Cvp: temada GİRİŞ,HESABANIZ,LOGİN kısımları yok oldu !
abi deaktif ettim , aktif ettim , kaldırdım hatta geri yükledim modülü , pozisyonlardada baktım sorun yok gibi , bi anda kayıp oldu o hoşgeldiniz login kısmı.bi ara geldi gene uçtu , nereden olduğunu çözemedim
yukari eklediginiz bir modul falan varmi. baska bi modulle cakisiyorda olabilir.Pozisyonlara bak. modul pozisyonlarda gözüküyormu. Yada blockcart modulünü ftpden kaldir orjinalden yeniden yükle. modul bozulmusta olabilir
evet pozisyonlarda bu şekilde görünüyor Mcdaim. Yukarı eklediğim başka bir modülde yok , ftp den silip silip tekrar kurmak sorun yaratmaz değilmi. orjinal 1.4 ün içinden aynı modülü yüklemem gerek son ihtimal ?
Silip yeninde yüklemek sorun cikarmaz. Ayrica 1.4 versiyonu kullaniyorsan ve harici tema eklemissen temadanda kaynaklanabilir. orjinal tema kullanmalisin veya versiyon uyumu denenmis tema kullanmalisin
ftp den kaldırdım ve yeniden yükledim yinede olmadı , 1.4 kullanıyorum Mcdaim harici tema satın aldım vede 1 aydır sorun yoktu , bi yeri kurcaladım galiba kayıp oldu eminimki basit bir yerde ama bulamıyoruz.temayı uyumlu hale de getirdik.modüllerde yolu sadece sepet kutusu mu?
benim tema çok sıkıntılı abi 1 haftada ancak kurabildik tüm fonksiyonları ile kodlamalara hiç girmedim , dediğim gibi modüllerden başka bir modülü pasif etmiş olabilirim , arıyorum hala