Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Toplu Ürün ekleme

biomazot

Yeni Üye
İlk mesajım, presta ya ve presta tr ye teşşekkürlerimi sunarım.

Benm sorum şu;

a marka
1.katagori
1.ürün
2.ürün
3.ürün
4.ürün
2.katagori
1.ürün
2.ürün
3.ürün
4.ürün
b marka
1.katagori
1.ürün
2.ürün
3.ürün
4.ürün
2.katagori
1.ürün
2.ürün
3.ürün
4.ürün

Buradaki ürünlerin hepsi aynı sadece ana marka ve katagori adları değişik..
toplu halde bunları yükleyebileceğim,
a markasındaki ürünlerin fiyatlarını farklı b markasındaki ürünlerin fiyatlarını farklı girebileceğim bi formül varmı?
Yoksa binlerce kalem ürünle tek tek mi girilecek?
Yardımınlarınız için şimdiden teşekkürler.

Cvp:Toplu Ürün ekleme

excellde ürünlerinizi türkçe karakter kullanmamaya özen göstererek düzgün ve basit bi şekilde dizin. kategori / isim / fiyat gibi sütunlar ile ekleyin. excel dosyanızı Farklı kaydet dediğiniz zaman CSV seçeneğini seçip kaydedin.
Sonra admin panelinde
Tools (Araçlar) / İmport kısmından dosyanızı import edin. diğer adımlar zaten sütunları adlandırmak.

ilginize teşekkürler.

Hcam dediğiniz gibi yaptım, home nin içine ürün sorunsuz ekleniyor ama alt katagorilerin içine ekliyemedim :(
Metaların yazılacağı ve foto ekleneceği sekmeleride oluşturmak mümkün mü?
İlginiz için teşekkür eder saygılar sunarım.

Hocam alt katagorilere eklemek için katagori id sini yazman gerek yönetim panelinde catalog kısmında id ler yazmakta

Teşkkürler hcam ;) peki resim yada meta ekliyebiliyormuyuz?

son versiyonda onlarıda ekliyebiliyorsun o kısımlarda vardı. 1.0 versiyonunda onlara dikkat etmedim bende yeni keşfettim cvs ayarlarını :)

beta3 yükliyeyim o zmn saol hcam.

Değerli bilgileriniz ve paylaşımınız için teşekkürler.

beta3 kurmadım ama ilk cıkan betada sorunlar vardı diye hatırlıyorum canlı site ise ilk bi demosunu yap derim :)

anlayamadım neyin demosu 1.1.3ün demosunumu?

demek istedigim canlı siteyi direk update edecekse ilk siteyi localde yada subdomainde bir yedegini alıp demo yapması elindeki siteden olmasın diye bir uyarı niteliginde idi.

Hcam 1.1 yükledim ama ıd le filan yine yapamadım :( alt katagori için örnek csv yollabilirmisiniz?

wMASTER hcam, prestayı türkçeleştiriken ana katagori adını değiştirmişşiniz. Ana katagori adını nasıl değiştirebiliriz_?

admin paneldeki kategorilerden hallediliyor.

Hcam toplu ürün eklemede fotoğraflar nasıl ekleniyor.. fotoları belli bir isimle kaydedip belli bir klasöre attıkdan sonra excelde url sini mi yazmak gerekir .. öyleyse hangi klasör ve nasıl bunun bilgisini verirseniz sevinirim..

Bu gün içerisinde Toplu ürün ekleme için Video anlatım hazırlamış olacağım.

Sabrınız için teşekkürler

video çalışmıyor

Sayfa açıldığında bir kaç dakika bekleyin WMV için activex gibi ufak bir yazılım yükleniyor.

başkaları seyredebiliyormu bilmiyorum fakat bende halen çıkmadı ..sayfayı defalarca refresh etmeme ragmen ve neredeyse 15 dakika dır beklememe ragmen siyah ekrandan başka bişeyyok.

Üst Alt