Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp:explorer sorunu
google reklamınıda kaldımama rağmen düzelmedi sadece anasayfada yapıyor diğer ayfalarda bir sorun yok ana sayfanın ayarlarıyla alakalı galiba
teşekkürler ilginiz için:blush:
Cvp:csv de ürün eklemede resim urlsi
maalesef onuda denememe rağmen oda olmadı images/p kalsörüde 777 permission denemediğim kalmadı çözülmüyor bir türlü nedense sağol yardımın için
slm arkadaşlar döviz çevirisini nasıl yapıyoruz kurları giriyorum ama bir türlü doğru rakamı vermiyor site nasıl yapıldığı hakkında bir bilgisi olan varmı
arkadaşlar slm csv ürün eklemede bir problem yaşamıyorum ancak resim urlsini ne yaptıysam çözemedim bunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim herkese kolay gelsin
merhaba arkadaş benim sorunum sitemi arama motorlarına kayıt yapamadım
bunu nasıl çözecem bulamadım bir türlü meta tag ları düzenli şekilde yapmama rağmen bir türlü olmadı google yahoo altavista bunlara kayıt yapmama rağmen sonuç bulamadım kendi sitemle ilgili olabilirmi yardım lütfennn çok acill