Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

adkaya kullanıcısının son içeriği

1. A

explorer sorunu

Cvp:explorer sorunu google reklamınıda kaldımama rağmen düzelmedi sadece anasayfada yapıyor diğer ayfalarda bir sorun yok ana sayfanın ayarlarıyla alakalı galiba teşekkürler ilginiz için:blush:
  2. A

csv de ürün eklemede resim urlsi

Cvp:csv de ürün eklemede resim urlsi maalesef onuda denememe rağmen oda olmadı images/p kalsörüde 777 permission denemediğim kalmadı çözülmüyor bir türlü nedense sağol yardımın için
  3. A

(Çözüldü)döviz çevirisi

Cvp:döviz çevirisi teşşükkürler oldu
  4. A

explorer sorunu

Cvp:explorer sorunu maalesef dediğini yaptım ama yine olmadı sadece ana sayfada yapıyor bu arada teşekkürler
  5. A

explorer sorunu

arkadaşlar site fire foxda hiç bir sorun yok ama explorer da açıldığı zaman alt bölümler ortalarda oluyor lütfen yardım edermisiniz.
  6. A

(Çözüldü)döviz çevirisi

slm arkadaşlar döviz çevirisini nasıl yapıyoruz kurları giriyorum ama bir türlü doğru rakamı vermiyor site nasıl yapıldığı hakkında bir bilgisi olan varmı
  7. A

Cvp:csv de ürün eklemede resim urlsi maalesef dediğiniz gibide yaptıydım ama yine yaptım yine olmadı başka ne yapabilirim
  8. A

arkadaşlar slm csv ürün eklemede bir problem yaşamıyorum ancak resim urlsini ne yaptıysam çözemedim bunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim herkese kolay gelsin
  9. A

google kayıt

merhaba arkadaş benim sorunum sitemi arama motorlarına kayıt yapamadım bunu nasıl çözecem bulamadım bir türlü meta tag ları düzenli şekilde yapmama rağmen bir türlü olmadı google yahoo altavista bunlara kayıt yapmama rağmen sonuç bulamadım kendi sitemle ilgili olabilirmi yardım lütfennn çok acill
  10. A

özel ürünler fiyat yazısı

Cvp:özel ürünler fiyat yazısı tamam arkaşlar çözdüm mesaj yollamayın
  11. A

prestakapalı

Cvp:prestakapalı admin panelinden
  12. A

prestakapalı

Cvp:prestakapalı ayarlardan bak site aktifmi diye
  13. A

özel ürünler fiyat yazısı

slm arkadaşlar bende prestaya yeni başladım sizden ricam özel ürünler katagorisindeki ürünlerde fiyat yazısını nasıl küçültebilirim
Üst Alt