Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp:Bayilik Modülü
mertihsan yazan:
teşekkur ederim kardesim saol verdiğin bilgi için deneyeceğim mantıklı bi yaklasım...
prestashop un bazı eksiklikleri ve problemleri var sunlarda bi hallolsa cok güzel olacak şimdilik elimden geldiğince sorunları çözmeye çalışıyorum sayenizde teskkurler ...
Cvp:Bayilik Modülü
shaqo999 yazan:
verdiğin bilgiler için teşşkur ederim kardesim ayvallah.
peki ben boyle bir sistem için ne tur bir script bulmam gerekir yani ücretli ama ne tavsiye edersisiniz???
mesela siteme girip belirli bir mağaza ücreti öedeyip üye olacak istediği ürünleri koyup...
Cvp:Copyright, RekLam
elemin yazan:
Sana tamamen katılıyorum elemin kardeşim...
Aslında ciddi bir şekilde toplansak ve herkez bir kaçbir sey verse bi arkadasımıza rica etsek ( Ticari amçla değil sadece emeği ve uğraşıları karşılığı!) su k.kart modülü olayına son noktayı koysak diyorum...
Siteme kullanıcılıarın bayilik açarak kendi ürünlerini satmasını nasıl sağlayabilrim acaba??
örnek olarak:
Siteye girildiğinde kullanıcı girişi ve bayi (mağza açılması) girişi görünsün istiyorum, bayi kendi girip istediği ürünleri ekleyip satışını benim hesabımdan yapacak ben müşteri satışını...
Cvp:Kur Guncelleme
selsarac yazan:
merbalar....
bütün forumu gezmeme rağmen hala çalışan bi eklenti bulamadım:(
(selsarac)kardeşimizin de bahsettiği gibi boyle bir seye cok buyuk ihtiyaç var...
bu onu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız bu konuya kesin ve net bir şekilde el atarsa çok...
Cvp:T.C. Kimlik Numarası Eklentisi
Kardeşim allah senden razı olsun çook teşekkur ederim uğraşın ve emeklerin için sorunum
çözüldü sayende denedim çalışıyor çook teşekkürler...
umarım benim gibi diğer bu porblemle karşılaşan arkaslarımızda bu şeklide çözebilrler problemlerini..
çok teşekkurler...
dnemiştim ancak bundan önceki kurulumda denemiştim.
eğer su andaki düzenlemelerimi bozmadan tekrar kurmamın bir yolu varsa yeniden kurabilirim
belkide yaptığım bi hatan dolayı olabilir dediğiniz gibi....
(su anki ayarlarımı bozmadan nasıl düzenleyebirim? cunku...
Cvp:Kayıt formunda telefon alanının zorunlu Eklentisi
cok teskkur edrim elamin sayende cogu problemleri aştık yardımın ve emeğin sayesinde...
yaptım su an cok güzel bi şekilde çalışıyor...
elemin yazan:
arkadaşım inanki anlam veremedim PrestaShop v1.0 ve PrestaShop v1.1 denemelerini yaptım tamamen sağlıklı çalışıyor eklenti.
belki sendaha önceden bir eklenti yapmış isen veya eklemiş olduğun mudüllerden biri eklentinin değiştirdiği dosyalarda...
Localhost'ta hazırladım sitemi (000webhost.com) ücretsiz olan siteye ayarlarını ve içeriğini bozmadan nasıl nakledebilirim acaba? (mümkünse resimli olarak anlatırmısınız)
Yardımlarınız için şimdiden tesekkur edreim...
elemin yazan:
verdiğin bilgi ve ilgin için teşekkur edrim kardesim saol...
ancak modul klasörüne atmadım içinden cıkan anlatımda ne diyorsa aynısını yaptım 3 kez denedim ancak sonuç hep aynı adminden modul e girdiğimde modül bölümü olduğu gibi kayboluyor:(...
bu eklentiyi aynen uyguladım ancak problem oldu modul sayfası tamamen kitlendi yani hiç birsey cıkmıyor sadece modul naklet bunu sebebi ne olabilir acaba??? yardımlarınız bekliyorum
Cvp:Kredi kartı ve sanal pos modulu var.
merhaba kardesim biraz daha acık bilgi verirmisin mesela hangi bankalar tüm banka dediklern derken ???
ve daha uygun birseyler yapamazmısın?