Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

aliselbes kullanıcısının son içeriği

1. A

5 Profesyonel Prestashop Template v1.1

Cvp:5 Profesyonel Prestashop Template v1.1 tema explorer 6 da görünümü hatalı.üst taraftaki butonlar kayık çıkıyor. 8 de sorun yok. bunu düzeltebilen bi arakadş varsa lütfen..
  2. A

Kayıtlı kullanıcı yeni adres eklerken hata !

Cvp:Kayıtlı kullanıcı yeni adres eklerken hata ! ben uğraştım düzelmedi.dene olursa banada haber edersen sevinirim.bende sinir olmuştum o hatayı düzeltemedim.en sonunda dediğim gibi yaptım.
  3. A

TEMA ÜSTÜ HEADER İCON EKLEYİNCE ÇIKMIYOR

Cvp:TEMA ÜSTÜ HEADER İCON EKLEYİNCE ÇIKMIYOR cevabınız için teşekkür ederim ama benim demek istediğim ikonları değiştirme değil. modülün ismi blockpermanentlinks diye geçiyor ftp de.ben bunun içindeki tpl dosyalarıyla oynayıp normalde orada üç tane bulunan buton yani iletişim, site haritası ve...
  4. A

bir sorum var acill

Cvp:bir sorum var acill uyar ama bazı yerleri sorunlu çıkıyor tavsiye etmem.1.1 den vaz geçme 1.0 hiç bi işe yaramaz
  5. A

Kayıtlı kullanıcı yeni adres eklerken hata !

Cvp:Kayıtlı kullanıcı yeni adres eklerken hata ! o hata bendede çıkıyordu sorunu halletmen için sana bi yöntem sunayım dene benim site düzeldi. türkiyenin aktifliğini iptal et.mesela danimarka gibi bi ülkenin ismini türkiye olarak değiştir.bölgesinin de açık olduğunu kontrol et.yani europa...
  6. A

TEMA ÜSTÜ HEADER İCON EKLEYİNCE ÇIKMIYOR

arkadaşlar ben resimde gördüğünüz sitede modüle yeni buton eklemek istiyorum.buton yolunu verebiliyorum.ama butona resim veremiyorum.çıkmıyor.bilen varsa lütfen yardım etsin.:unsure:
Üst Alt