Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mrhb arkadaşalar sitede çeviri yapmak istiyorum şu hata ile karşılaşıyorum bilgi verirseniz sevinirim..
Warning! Your PHP configuration limits the maximum number of fields allowed in a form: 1000 for max_input_vars.
Please ask your hosting provider to increase the this limit to 1441 at least or...
Merhaba arkadaşlar bir sorunum war siteye ve admin paneline bir türlü giriş yapamıyorum bilgileri doğru girmeme rağmen... Bu konuda acil bilgilendirirseniz sevinirim.
Cvp:1 Hata Resim kopyalama esnasında hata oluştu
Benim Sitemdeki Resim ekLeme hatasını admin/tabs/AdminProducts.php dosyasından kaynaklandığını ßuLdum. Orjinalini yüklediğim zamn resim ekleniyor aynlız şöyLe bir durum var bu seferde ürün tanımlamaya çalıştığım zaman tinymce yok oLuyor. ßu dosya...
Cvp:1 Hata Resim kopyalama esnasında hata oluştu
Arkadaşlar bu sorunu ben bir türlü halledemedim bir yardım edermisiniz, ürünü ekliyorum sıra resim eklemeye geldiği zaman (Resim kopyalama esnasında hata oluştu) diye bir sorun çıkıyor img ve alt klasörlerinin hepsini 777 yaptım yinede aynı...
Cvp:Favorilere Ekle Tr Karakter Hatası
önemli değil olur o kadar karmaşıklık... Yalnız blockpermanentlinks modülü içinde <php echo ile alaka hiçbir kod göremedim acaba başka bir modülümü kast ettiniz :D
Cvp:Mavi Tema
Arkadaşlar benim bu tema'da bir sorunum var sipariş bölümünde not bırakılan boş yerde kayma var bunu nasıl düzeltebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Cvp:Favorilere Ekle Tr Karakter Hatası
Benim Burda Anlamadığım şey favorilere ekle'ye tıklarken karşıma gelen pencerede site adının tr karakter çıkmaması. Sizin dediklerinizi uyguladım hiç bir değişiklik olmadı. Kesin Çözüm yolu yok mu?
Cvp: Favorilere Ekle Tr Karakter Hatası
dediğiniz yere girdim ama hiçbir şekilde düzeltme sağlayamadım. Tam Tersi sitenin görünüşü yani üst bölüm değişti..
Arkadaşlar Aşağıdaki Resimdede Belirttiğim Gibi Favorilere ekle derken Türkçe Karakter Hatası İle Karşılaşıyorum bu sorunu gidermek için hagi dosyadan değişiklik yapmalıyım şimdiden teşekkürler...