Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

androjenex kullanıcısının son içeriği

1. A

Admin paneli çeviri sayfasında hata bug

Mrhb arkadaşalar sitede çeviri yapmak istiyorum şu hata ile karşılaşıyorum bilgi verirseniz sevinirim.. Warning! Your PHP configuration limits the maximum number of fields allowed in a form: 1000 for max_input_vars. Please ask your hosting provider to increase the this limit to 1441 at least or...
  2. A

Admin Paneli ve siteye giriş sorunu

Cvp:Admin Paneli ve siteye giriş sorunu Hata falan wermiyor yine aynı giriş yerinde kalıyor.
  3. A

Admin Paneli ve siteye giriş sorunu

Merhaba arkadaşlar bir sorunum war siteye ve admin paneline bir türlü giriş yapamıyorum bilgileri doğru girmeme rağmen... Bu konuda acil bilgilendirirseniz sevinirim.
  4. A

1 Hata Resim kopyalama esnasında hata oluştu

Cvp:1 Hata Resim kopyalama esnasında hata oluştu dosya hakkında ßilgisi oLan yoq mu?
  5. A

uzerbilgisayar.com Uzer Bilgisayar

Cvp:uzerbilgisayar.com Uzer Bilgisayar Ewet sitede wirüswar Kaspersky antivirüs prog. kullanıyorum trojan bulaşmış yazıor açmıyor siteyi ;)
  6. A

Cvp:1 Hata Resim kopyalama esnasında hata oluştu Benim Sitemdeki Resim ekLeme hatasını admin/tabs/AdminProducts.php dosyasından kaynaklandığını ßuLdum. Orjinalini yüklediğim zamn resim ekleniyor aynlız şöyLe bir durum var bu seferde ürün tanımlamaya çalıştığım zaman tinymce yok oLuyor. ßu dosya...
  7. A

Cvp:1 Hata Resim kopyalama esnasında hata oluştu Arkadaşlar bu sorunu ben bir türlü halledemedim bir yardım edermisiniz, ürünü ekliyorum sıra resim eklemeye geldiği zaman (Resim kopyalama esnasında hata oluştu) diye bir sorun çıkıyor img ve alt klasörlerinin hepsini 777 yaptım yinede aynı...
  8. A

Favorilere Ekle Tr Karakter Hatası

Cvp:Favorilere Ekle Tr Karakter Hatası önemli değil olur o kadar karmaşıklık... Yalnız blockpermanentlinks modülü içinde <php echo ile alaka hiçbir kod göremedim acaba başka bir modülümü kast ettiniz :D
  9. A

Re: Cvp:Favorilere Ekle Tr Karakter Hatası blocklinks modülü ile ne alakası war anlamadım blockpermanentlinks modülü olması gerekmiyor mu?
  10. A

Mavi Tema

Re: Cvp:Mavi Tema Arkadaşlar bu konu hakkında ilgilenen kimse yoq mu?
  11. A

Mavi Tema

Cvp:Mavi Tema Arkadaşlar benim bu tema'da bir sorunum var sipariş bölümünde not bırakılan boş yerde kayma var bunu nasıl düzeltebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  12. A

Cvp:Favorilere Ekle Tr Karakter Hatası Bu konu hakkında detaylı Bilgi verecek kimse yoq mu?
  13. A

Cvp:Favorilere Ekle Tr Karakter Hatası Benim Burda Anlamadığım şey favorilere ekle'ye tıklarken karşıma gelen pencerede site adının tr karakter çıkmaması. Sizin dediklerinizi uyguladım hiç bir değişiklik olmadı. Kesin Çözüm yolu yok mu?
  14. A

Cvp: Favorilere Ekle Tr Karakter Hatası dediğiniz yere girdim ama hiçbir şekilde düzeltme sağlayamadım. Tam Tersi sitenin görünüşü yani üst bölüm değişti..
  15. A

Arkadaşlar Aşağıdaki Resimdede Belirttiğim Gibi Favorilere ekle derken Türkçe Karakter Hatası İle Karşılaşıyorum bu sorunu gidermek için hagi dosyadan değişiklik yapmalıyım şimdiden teşekkürler...
Üst Alt